Advertisements

Efterlängtade helg vad du har varit saknad! Mindre roligt är ju att jag är barnledig i helgen. Jag har ju aldrig riktigt gillat det.

Det jag inte nämnde förra inlägget kom jag på är att det blir inget mer med killen jag dejtade. Han kom fram till att han inte var redo för ett förhållande. Så där fanns det ingen mening med att lägga nån tid.

Jobbet har varit som vanligt. Avregistreringar så det räcker och blir över. Som tur var kom kvartalsrapporterna så det har funnits lite att varva med. Men det har varit en riktigt lång arbetsvecka. Är det inte alltid det?

Idag kanske det blir en date. Jajemen. Jag har ju pratat med en här i stan. Vi pratar från att vi går upp tills vi somnar. Så lite beroende på hur han mådde idag skulle vi eventuellt ses. Men det blir i såna fall i eftermiddag. Jag har lite att fixa med hemma som jag inte orkat/hunnit/haft lust med under veckan när jag är trött efter jobbet. Har jag tur har kusinen tid att prata så jag får lite sällskap medans jag fixar. Annars får en podd duga.

Till middag tänkte jag göra hemmagjord pizza, då räcker det hela helgen och jag slipper laga mat förens tisdag när jag inte är barnledig längre. Det finns ju inget mer tråkigt än att laga mat bara åt sig själv. Så jag handlade det jag behövde efter jobbet igår, Kalle var snäll och körde mig så jag slapp släpa allt, men självklart glömde jag att gå till apoteket. Det får jag ta i morgon.

Vad händer mer i livet då? Ja inte speciellt mycket. Jag jobbar och är hemma, det är typ det jag gör. Kollar Pretty Little Liars med Leo om kvällarna. Lägger mig med en bok efter det. Så ser det ut. Och jag kan tycka att det är rätt skönt faktiskt.

När man dejtar mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.