Advertisements

Igår på jobbet innan lunch började jag att må riktigt pyton, så det var bara att stänga av allt, sjukanmäla sig och gå hem. Hemma kröp jag upp i soffan tills Kalle kom över, han hade varit snäll och handlat åt mig. Han hade även köpt med mitt favoritfika för att pigga upp, det behövdes. Vi drack kaffe ute på balkongen och sen kom Leo hem.

Kvällen blev lugn. Det blev rester till middag, jag mådde för pyton för att ställa mig vid spisen, och så kollade vi ett avsnitt av Pretty Little Liars, så klart. Det är våran grej att göra om kvällarna. Sen kröp jag ner i sängen med en bok. Halv tio sov jag. Med kläderna på. Och sov till tolv idag så jag antar att jag inte mådde så där jättebra.

Idag blir det lugnt, kan inte påstå att jag mår bättre än jag gjorde igår. Jag ska dricka upp mitt kaffe sen ska jag köra en omgång disk och plocka undan lite ren tvätt också. Mer ansträngande än så blir det inte idag. När Leo kommer hem ska han städa sitt rum så jag antar att tvättkorgen kommer att fyllas på, men det får vänta till en annan dag.

Idag behöver jag ändå laga mat, oavsett hur jag mår. Det behövs fyllas på med matlådor i frysen. Sen blir det väl serier med Leo, det är bästa tiden på dygnet. När vi sitter där i soffan och myser ihop. Sen blir det sängen med en bok, och jag tippar på att jag kommer att somna hyfsat tidigt, typ när Leo lägger sig.

Dagens nöje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.