Advertisements

I torsdags efter att Leo kommit hem från skolan åkte vi och veckohandlade för att slippas att trängas med alla som skulle handla inför helgen på fredagen. Det var snabbt gjort, vi skulle inte ha så värst mycket. Det blir ju inte så mycket man behöver när man kör med matkasse. Lite gott inför helgen, lite basvaror osv. Och självklart nudlar till Leo. Hur den ungen inte fått skörbjugg än kan jag inte förstå. Han äter ju det dagligen efter skolan när han kommer hem.

Gårdagen blev lugn. Jag körde en maskin tvätt, rensade kattlådorna och på kvällen lagade jag mat som vi åt framför Pretty Little Liars som alltid. Efter det var det dags för mig att krypa ner i sängen med en bok och Leo kollade Netflix. Tanken var att jag skulle sova tidigt men jag kunde inte somna. Slumrade till och från, och nån gång vid midnatt lyckades jag att somna in ordentligt. Därför blev jag inte speciellt förvånad att jag sov till halv elva.

Idag ska Leo till optikern. Han har tid vid lunch. Jag misstänker att synundersökningen i skolan har missat att han ser illa, det var ju samma med Maja. Annars blir det rätt lugnt. Jag ska väl ta reda på lite tvätt så att jag kan få bort ena tvättställningen, den som står i hallen och tar upp plats. Det räcker med en tvättställning nu för tiden. Bara jag som inte orkat ta undan den andra.

Förutom det blir det inte så mycket som ska göras. Rensa kattlådorna och tömma diskmaskinen typ. Jag skulle ju ha städat badrummet men det är jag inte tillräckligt bra för så det får vänta.

Hur vi tillbringar lördagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.