Veckohandling, optiker och slappa

I torsdags efter att Leo kommit hem från skolan åkte vi och veckohandlade för att slippas att trängas med alla som skulle handla inför helgen på fredagen. Det var snabbt gjort, vi skulle inte ha så värst mycket. Det blir ju inte så mycket man behöver när man kör med matkasse. Lite gott inför helgen, lite basvaror osv. Och självklart nudlar till Leo. Hur den ungen inte fått skörbjugg än kan jag inte förstå. Han äter ju det dagligen efter skolan när han kommer hem.

Gårdagen blev lugn. Jag körde en maskin tvätt, rensade kattlådorna och på kvällen lagade jag mat som vi åt framför Pretty Little Liars som alltid. Efter det var det dags för mig att krypa ner i sängen med en bok och Leo kollade Netflix. Tanken var att jag skulle sova tidigt men jag kunde inte somna. Slumrade till och från, och nån gång vid midnatt lyckades jag att somna in ordentligt. Därför blev jag inte speciellt förvånad att jag sov till halv elva.

Idag ska Leo till optikern. Han har tid vid lunch. Jag misstänker att synundersökningen i skolan har missat att han ser illa, det var ju samma med Maja. Annars blir det rätt lugnt. Jag ska väl ta reda på lite tvätt så att jag kan få bort ena tvättställningen, den som står i hallen och tar upp plats. Det räcker med en tvättställning nu för tiden. Bara jag som inte orkat ta undan den andra.

Förutom det blir det inte så mycket som ska göras. Rensa kattlådorna och tömma diskmaskinen typ. Jag skulle ju ha städat badrummet men det är jag inte tillräckligt bra för så det får vänta.

Hur vi tillbringar lördagen
(Visited 120 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com