Advertisements

Här var det ett tag sen man var. Jag har behövt en paus ifrån allt i livet typ så har inte ens orkat blogga. Plus att det har ändå inte funnits nåt att blogga om. Vi har varit sjuka en del så det har blivit en hel del vab. När det inte varit vab har jag jobbat, kommit hem, fixat tvätt osv och that’s it. Så inte så intressant att blogga om.

Det har jag väl iofs inte nu heller. Igår åkte Leo till pappa tills på tisdag så då fixade jag, äntligen, naglarna efter jobbet. Det var drygt två månader sen sist. Jag har varken orkat eller haft råd. Det var verkligen på tiden nu. En hade gått av så där fick de sätta en tipp, de andra var så långa att jag knappt kunde använda tangentbordet på jobbet. Men nu är de precis som de ska vara igen.

Kalle mötte upp mig där nere och efteråt så åkte vi till Ica Maxi och handlade, och jag hämtade ut medicin. Jag brukar få Apodorm, som kostar ca 60-70 kr och ingår i högkostnadsskyddet. Den här gången hade hon skrivit ut en kopia som inte ingår i högkostnadsskyddet och kostade 255 kr! Så när jag ska på läkarbesök i Oktober ska jag säga till om att jag ska ha Apodorm utskrivet i fortsättningen.

När vi var klara var jag så slut när jag kom hem att jag inte ens orkade packa upp det som jag hade handlat, förutom det som skulle in i kylen. Typ två saker. När det var gjort kröp jag ihop under täcket i soffan med serier men det tog inte lång tid innan jag kände att det var lika bra att ta medicinen och krypa ner i sängen med en bok. Tror inte klockan var långt efter tio när jag somnade.

Jag har sovit som en kratta i natt, hade en sån obehaglig dröm som bara fortsatte när jag somnade om. Så till slut gav jag upp och klev upp och startade kaffet. Idag blir det lite städande, fixa med tvätt och disk och såna saker. Jag behöver bädda rent också så det ska jag försöka ha energi till. Det där kedjetäcket är för tungt för att det ska vara enkelt för mig att bädda rent. Brukar ta tio minuter av brottning för att få det rätt ungefär. Ja, Lilith är klen.

Nu ser de ut som de ska

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.