Advertisements

Jaha, den där städdagen jag skulle ha gick det ju sådär med. Jag tog en seriedag i soffan istället. Och gud så skönt det var. Precis vad jag behövde! Städandet och tvättandet finns kvar, det är inte precis som om nån kommer och tar det ifrån en.

Kalle kom och hämtade upp mig och så åkte vi och käkade. Vi skulle åkt till Burger King men där var det så mycket folk att vi inte ens gick in, utan vi åkte till Hamburgerbruket istället. När vi hade käkat körde Kalle hem mig och det var upp till soffan och serierna igen. Jag fastnade med mobilen i handen så somnade lite senare än vad det var tänkt, men vad gör det när det är söndag idag?

Självklart vaknade jag tidigare än jag planerat, så jag är inte superpigg idag. Men lite städande, disk och tvätt ska jag nog orka med så fort kaffet kickat in. Det har varit en väldigt lång vecka där jag först varit sjuk, sen jobba ikapp allt på jobbet så hemmet har blivit lidande. Så det ska jag göra nåt åt idag tänkte jag.

Kvällen blir lugn, med serier. Det är ju jobb i morgon. Jag är fortfarande inte helt 100% frisk men har inte råd med en karensdag till så det är bara att bita ihop och gå iväg. Har ju Alvedon om det skulle behövas. Eventuellt jobbar jag till och med över lite. Ska iväg på provtagning inför mitt årliga läkarbesök så jag behöver lite flex att ta av. Blir ju iofs inte så mycket, dit och tillbaka tar jag ju friskvård. Jag som hatar sprutor och övervakade urinprov, men det är ett måste med de mediciner jag äter.

Hur vi tillbringade dagen igår i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.