Utemiddag, nytt jobb och hemmafrulivet

Ännu en lång vecka har passerat och nu är det äntligen helg. Jag var så slut igår att jag släckte lampan och lade undan boken redan klockan nio, och då vaknar man tyvärr tidigt.

I onsdags var jag ute och käkade med alla tre ungarna och JO. Vi gick till Ming för Maja ville tydligen ha kinamat och då blev det så. Jag är bara glad till alla ursäkter att slippa laga mat. Och det var så skönt att sitta där med alla tre barnen, det händer inte så ofta. När vi kom hem var jag trött och frusen så då blev det tända ljus och sängen med en bok.

Vi har ju en termostat i hallen som gör att vi alltid ska ha 22 grader inne. Vilket vi har. Förutom i mitt sovrum självklart så där är det att tända ljus på kvällarna som gäller. Och att ha en hoodie på sig.

Jag har sökt ett jobb också, som jag inte kommer att få. Erfarenheten har jag, men det finns det andra som har mer än vad jag har. Men man kan ju inte få ett nytt jobb om man inte söker. Jag trivs bra där jag är nu, med kollegorna och chefen. Jag har världens mest fantastiska chef. Jag trivs med allt, förutom arbetsuppgifterna som är till 95% de mest tråkiga och enformiga man kan göra. Därför söker jag nytt. Chefen vet om det här och står gärna som referens för de jobb jag söker.

Vad har mer hänt? Inte så mycket. Igår lagade Leo mat. Han skulle gjort tacoköttbullar och spagetti, men det slutade med att det blev nuggets istället. Det är ju nästan samma sak. 🙂 Men jag slapp laga mat och det är jag mycket tacksam för. Tacoköttbullar får det bli idag istället.

I helgen blir det en del städning, hemmafrulivet när det är som sämst. Jag har varit trött och haft ångest så det har inte blivit så mycket gjort hemma som det borde ha blivit, och alltså får jag ta det nu i helgen istället. Jag tror även att Kalle skulle färga mitt hår i helgen, jag måste höra efter med honom vad vi kom överens om. Jag har i alla fall världens utväxt som behöver få lite omvårdnad. Nu blir det mer och mer lila, och det som går mer åt det bruna vi inte fick bort genom blekningen klipps bort allt eftersom det växer ut. Vilket påminner mig om att jag borde ju faktiskt boka en klipptid nu, det var två månader sen så det är dags att få bort lite mer. Gud vad jag längtar tills allt är borta och jag kan låta det växa ut igen, jag saknar ju mitt långa hår.

(Visited 115 times, 1 visits today)

2 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com