Advertisements

Så har ännu en arbetsvecka gått. Det har typ inte hänt nåt mer. Jag har haft feber så det har inte blivit så mycket gjort efter jobbet. Leo var gullig och tog matlagningen två dagar i rad eftersom att jag var dålig. Första gången, när han gjorde potatisgratäng och fläskkotlett, blev det perfekt. Andra gången, när han gjorde hemmagjorda köttbullar och nudlar, blev det mindre bra. Men han försökte i alla fall. Och man lär sig inget om man inte misslyckas ibland heller.

Den här helgen är jag barnledig, så himla tråkigt. Men Leo hade glömt lite saker hemma igår, så han kom upp efter att jag hade varit på Ica Maxi och handlat med Kalle. Och Kalle följde också med upp på en kaffe. Vid halv sex blev Leo hämtad och Kalle åkte hem så då var det bara jag och katterna. Det finns inget tråkigare. Det blev lite serier innan jag bytte ut soffan emot sängen med en bok. Det har varit en lång vecka så klockan var inte mycket när jag somnade.

Idag blir det bara lugnt. Jag är fortfarande inte helt frisk, så jag ska ligga i soffan med serier hela dagen och kvällen. Om jag inte blir allt för rastlös. Jag borde verkligen tvätta också men vi får se om det blir gjort idag eller om jag sparar det tills i morgon. Jag har ju några serier att kolla ikapp, jag hann inte med alla igår. Plus att jag har några jag ligger efter med så jag kan nog roa mig idag.

Hur man roar sig en barnledig lördag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.