Advertisements

Sen sist har Lilith hunnit haft födelsedag minsann. Nu är jag officiellt tant och kan äntligen bli en crazy cat lady. Nu har jag både åldern inne och antalet katter, förut har jag ju bara haft antalet katter. Jag tillbringade min födelsedag gömd inne på kontoret, men några lyckades komma åt att gratta på jobbet i alla fall. Och folk ringde, och skrev på Facebook, Instagram och överallt. Det var ju trevligt.

Förutom det har veckan varit precis som vanligt. Långa dagar på jobbet, förutom i torsdags när det trillade in annat än avregistreringar. Då var jag så inne i det jag gjorde att jag höll på att missa både att gå på lunch och att gå hem.

Igår hade jag jouren, kul att behöva stanna längre på en fredag. Leo kom upp när han hade slutat och så kom Kalle och hämtade oss klockan fyra när jag slutade och så åkte vi direkt till Ica Maxi för att veckohandla, och handla tills idag. Det vankas ju kalas. Det måste man tydligen ha när man fyller 40. Och Lilith vägrar ju att baka så då är det bara att hosta upp hundratals kronor på fika och se glad ut. Ja men det var väl kul.

Jag var så trött igår att klockan var väldigt tidigt när jag hamnade i sängen med boken, och inte speciellt sent när jag lade bort boken och släckte lampan. Så då vaknade jag tidigt idag vilket var lite grand vad jag hade planerat. Jag har en del att göra innan klockan tre när folket kommer. Mamma är iväg till Ullared så hon kommer i morgon, och kusinen har sjukt barn så vet inte om hon kan komma. Men resten kommer. Jag har inte önskat mig nåt speciellt, lite presentkort, några parfymer som börjar ta slut osv.

Grattis till mig

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.