Värsta semestern nånsin

Kommer ni ihåg i somras när jag dejtade en kille i Stockholm? Det blev ju inget av med det, han var rätt nyskild och inte redo för nåt seriöst, men vi har hållit kontakten till och från. Mitt ifrån ingenstans messar han mig och frågar om jag vill med på semester, han bjuder. Första tanken är ju att nu har han fått den tid han behöver och vill se om det kan bli nåt. Så en sista minuten, all inclusive, till Grand Canaria. Sist jag reste utomlands en längre sträcka var till Israel när jag var nio år gammal.

Jag åker till Stockholm på fredagen efter jobbet, han möter mig med en stor puss och kram på stationen och Lilith tänker att det här kommer ju att bli en toppensemester. Vi käkar lite, åker hem till honom, han packar och sen är det mys i soffan resten av kvällen. Vi lägger oss tidigt eftersom taxin kommer 03.30 och vi somnar nära. Som upplagt för en toppensemester.

Upp tidigt, taxin kommer och i taxin plockar han fram mobilen och sen släpper han den inte. På hela resan. Seriöst. På hela resan. Vi låg inte ens och solade ihop oftast. Det var ett sånt otroligt vackert ställe och det hade kunnat bli en underbar semester, men han ignorerade mig totalt. Gick jag och letade upp solstolar kunde han utan problem lägga sig nån annanstans. En gång var vi nere till marknaden tillsammans och enda anledningen till att han följde med var för att han behövde solglasögon, andra gången fick jag gå ensam. Han behövde nämligen inte handla nåt. Det enda vi gjorde tillsammans var att äta. När han bestämde att vi skulle äta.

Jag fattar inte varför han skulle ha med mig när han totalt ignorerade mig. Varför slänga ut tusentals kronor på en resa för någon man inte vill umgås med? Det är ju ren idioti! Men det mest idiotiska var att han tyckte att vi hade haft en bra semester. Nån dag efter att vi hade kommit hem messade han mig som om allt var som vanligt. Då exploderade jag. Hade knipit igen hela resan om vad jag tyckte och tänkte men nu kunde jag inte hålla mig längre. Så jag öste ur mig allt och till en början var han helt oförstående. Vad då umgås? Han var ju där för att sola, var en av de saker han skrev. Jag svarade att det är fullt möjligt att göra båda sakerna samtidigt. Han tycker säkert att jag är otacksam men hade han gjort klart redan när han frågade om jag ville med så hade jag tackat nej. Men det var så många fina ord om att han ville ha med just mig osv osv. Klart man tror nåt helt annat då, det hade vem som helst gjort.

Sen dess har jag inte hört av honom, och jag har inget behov heller av att höra av mig. Ångrar bara att jag lagt så mycket tid och energi på någon, sen i somras. Totalt i onödan.

Utsikten från baren
Lilith levde på världens mest starka mojitos hela resan
Utsikten när vi kom fram
Vy från en solstol
(Visited 87 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com