Advertisements

Igår hann jag knappt till jobbet och hälla upp kaffe innan Leo messade så det var bara att anmäla vab och sen gå hem igen. Borde ha tagit en städ- och tvättdag men var så sjukt trött så det blev en dag i soffan istället. Leo tog en dag i sängen.

När Kalle slutat jobbet åkte vi och handlade och sen följde han med upp på en kaffe. När han hade åkt hem käkade jag och sen var det dags för Idol som Leo alltid kollar på så då kröp jag ner i sängen med en bok. Eftersom det var fredag och jag var totalt slut av att ha gått upp tidigt en hel vecka somnade jag långt innan midnatt.

Idag skulle vi egentligen åkt till brorsan och firat honom, han fyllde igår, men både han och hans sambo ligger sjuka så det får bli en annan gång. Istället ska jag roa mig med att bädda rent och tvätta. Men lär hinna med en del tid i soffan också. Jag har ju massor med serier som bara ligger och väntar på mig, bland annat senaste säsongen av Atypical jag fortfarande inte hunnit se som jag tänkte roa mig med.

Hur vi tillbringar dagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.