Advertisements

Gud vilken skön dag jag hade igår, jag låg mest i soffan och kollade serier. Men det blev inte Atypical, den sparar jag tills jag är barnledig och kan ligga och kolla allt i ett sträck. Kalle kom över på en kaffe och vi fixade lite med nätverket som gick upp och ner och det verkar ha funkat. Nu är det hyfsat stabilt i alla fall.

Idag blir det däremot lite mer att göra. Jag ska bädda rent och tvätta de gamla sängkläderna, få ordning i köket och så ska vi handla vinterskor till Leo. Sen det där vardagliga som att laga mat osv. Ja man är ju aldrig sysslolös här hemma direkt.

Ikväll blir det tidigt i säng eftersom alarmet ringer halv sex i morgon igen. Usch, jag ser inte fram emot det. Det finns så lite att göra på jobbet att man får hushålla med det lilla som är så tiden går så otroligt sakta. Och det finns inget mer att göra, jag har diskuterat det med chefen otaliga gånger. Så jag hoppas verkligen på jobbet jag sökte. Det var 350 sökande, 7 fick komma på intervju och jag var en av dem. Intervjun gick riktigt bra så nu väntar jag bara på besked. Det bör komma i slutet på nästa vecka.

Får jag inte det jobbet vet jag inte vad jag gör, jag vill verkligen inte vara kvar där jag är nu. Och det är så få jobb som kommer, typ ett i halvåret. Och så länge vill jag inte vara kvar om jag inte får det jag sökte. Men man kan ju inte gärna säga upp sig innan man har något nytt. Men nu känns det mest som om jag står av tid om dagarna, vilket är typ vad jag gör största delen av dagen. Så blir jag sur och på dåligt humör.

Precis som en lördag ska vara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.