När man bara inte orkar mer

Jag vet inte hur många gånger jag öppnat och stängt bloggen för att jag bara stirrar på en tom ruta och inte vet hur jag ska börja. Jag vet vad jag vill ha sagt, men inte hur jag ska säga det.

De som känner mig privat vet att hösten har varit riktigt tuff. Mycket har hänt men inget som jag har kunnat skriva här då jag inte vill hänga ut folk jag bryr mig om. Och utan att nämna dem har jag inte kunnat skriva om vad som pågår utan att utlämna typ 98% och inläggen skulle bara vara förvirrande.

Men ja, mycket har hänt som har tagit all min ork och min energi, och pågår fortfarande till viss del. Så fort jag tror att det börjar vända händer det nåt nytt, jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har blivit totalt golvad. Och sen verkar det vända, sen blir jag golvad igen osv.

Det har tagit otroligt mycket på krafterna och jag har väl inte i de situationerna varit världsbäst på att ta hand om mig själv. Eller ja, det har inte funnits tid till det. Eller ork. Det har mest varit att ta sig igenom dag för dag. Och jag har märkt hur det har påverkat mitt mående men har inte kunnat styra över det.

Till slut kommer man till en punkt där det bara inte går mer, när all energi till att ens ta sig igenom dagen är som bortblåst. Då ångesten golvar en så totalt att man inte ens kommer utanför dörren. Där är jag nu. Sjukskrev mig i onsdags och planen är att vara tillbaka på måndag. Vilket jag vet är för kort tid för återhämtning egentligen. Men jag behövde bara ett litet andrum, att bara vara, andas och samla lite energi. Till att orka ta mig utanför dörren i alla fall.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com