Advertisements

Jaha, det var ju inte många dagar jag hann jobba innan Leo messade och var dålig, så det var bara att packa ihop på jobbet och gå hem igen. Men hann få gjort det viktigaste så det var ju alltid nåt. När jag kom hem kröp jag upp i soffan med serier. Leo sov så det fanns inte så mycket annat att göra. Vid tre kom han upp och gjorde lite te och nudlar och sen tillbaka till sängen igen. Så pigg var han.

Skulle kolla kontot, av nån anledning jag inte minns, och ser att jag har för mycket pengar. Verkligen för mycket pengar. Loggar in i banken och ser att jag blivit beviljad en fond till jul! Äntligen lite goda nyheter i allt det jobbiga som har varit. Vilken bra jul jag kan ge mina barn nu. Det är ju den bästa julklappen jag kan få. Och jag vet precis vad jag ska köpa åt dem. Det har varit så mycket strul kring julafton att jag inte alls sett fram emot det, men nu blev det roligare.

Kalle kom över efter jobbet med fika för att fira lite. Lilith var sällskapssjuk efter en hel dag hemma. Leo låg ju bara i sängen så det kändes som jag var hemma ensam. För att få Leo att äta tänkte jag att han skulle få en av de saker han älskar mest i hela världen, sallad, så vi beställde mat. När den kom ställde Leo bara in den i kylen för att äta sen. Men vi kollade Pretty Little Liars medans jag åt och sen ville Leo kolla sina serier på Netflix så jag kröp ner i sängen. Men Leo åt i alla fall till slut.

Idag måste vi handla. Leo är tillräckligt pigg för att följa med, han vill välja fredagsmys och lördagsgodis. Så när Kalle har slutat jobbet åker vi. Kvällen blir lugn med serier. Leo får bestämma maten idag, allt för att han ska äta när han mår såhär. Jag misstänker att jag redan vet vad det ska bli. Kvällen kommer tillbringas med serier i soffan och Leo lär väl kolla Netflix inne på rummet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.