Advertisements

När jag vaknade igår tog jag min kaffemugg och satte mig i soffan och såg att min favoritjulfilm gick på tv. Så jag satte mig till rätta med mitt kaffe och ropade på Leo som också kom för att kolla. Det är första gången i år jag känt minsta lilla julfeeling. Jag har letat efter den på Netflix, men kom inte ihåg vad den hette och hittade den inte när jag bläddrade igenom deras julkategori heller.

Lagom tills den var slut kom Kalle över för att hjälpa till att bära upp alla kartonger med julpynt så det var redo tills idag. Men eftersom Leo inte ska vara hemma idag tyckte han att vi skulle julpynta igår, så att så blev det. Nu är han tillräckligt stor för att hjälpa till ordentligt så då gick det riktigt fort. I vanliga fall tar det några timmar men nu tror jag att vi avklarade det på en timma. Sen tyckte vi att vi var värda att slänga oss i soffan med två avsnitt av Pretty Little Liars. Tanken var att vi skulle avslutat kvällen med att kolla på Grinchen, men så blev det inte så att jag kollade några avsnitt av The handmaids tale innan jag kröp ner i sängen.

Idag ska Leo iväg och fira sina syskon på sin pappas sida så då ska jag och Kalle passa på att få upp julgardinerna. Jag är ju för kort för att kunna byta gardiner så han får hjälpa mig. Sen när Leo kom hem ville han klä om granen pratade han om igår. Det har ju varit trollens ansvar, men ett år orkade Maja inte klä av den när den skulle ner i källaren så hon bar ner den pyntad, och har bara ställt upp den igen nästa jul. Och Leo tycker den är ful så han vill pynta om den. Vi får väl se om det blir gjort för det kommer att ta timmar att trassla ur allt glitter, ljusslingor osv.

Bara en liten del av allt julpynt som skulle fram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.