Advertisements

Äntligen helg och Lilith har fått sova ut ordentligt. Det har varit en lång vecka kan man minst av allt säga. I måndags ringde de om jobbet var på intervju på, och jag fick det inte tyvärr. Men jag har hittat ett till som jag har sökt, så då hoppas vi på det bästa där istället.

Igår var det en kort dag på jobbet. De har ju dragit in julpengen på jobbet men vi fick, för våra egna pengar, en halvdag ledigt för att gå ut och äta på. Så det gjorde vi igår. Jag hann även med att hitta en julklapp till pappa innan vi skulle mötas upp utanför restaurangen. Så klockan två redan var jag hemma. Då låg Leo fortfarande i sängen så jag sparkade upp honom så han skulle hinna göra det han behövde göra innan han åkte till pappa över helgen.

När Kalle hade slutat kom han och hämtade upp mig och så åkte vi till Ica Maxi och handlade. Som tur har hade de en hel del rabatter på det jag skulle handla, men det blev dyrt ändå. Men nu är det avklarat.

När jag kom hem så kom Rasmus och JO över, Rasmus och jag hade en del datafix att göra. Den här designen krånglar ju en hel del, som ni vet, och man blir hänvisad till fel inlägg osv. Så Rasmus hjälpte mig att fixa ihop en ny. Det var några grejer med den nya som inte ville som jag ville så det skulle Rasmus fixa vid tillfälle så vi får se när den nya designen kommer på plats.

När de hade åkt hem slängde jag mig i soffan med serier några timmar innan det var dags för sängen och boken. Jag var helt slut så klockan var inte så mycket när jag somnade.

Idag ska jag fixa naglarna till jul och avklara den sista julklappsshoppingen. Kalle är snäll och hämtar upp mig och så åker vi till Tuna Park för att fixa det sista. Sen kommer det bli soffan resten av kvällen. Gud vad jag längtar tills julledigheten.

Filt och serier, så avslutas kvällen bäst

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.