Advertisements

Igår smet jag tidigt från jobbet. Eller ja, smet och smet, dag före röd dag får vi sluta efter lunch om arbetet tillåter, och det beslutade jag att det gjorde. Så det var raka vägen hem för att hoppa i myskläder och sätta igång med mitt bidrag till julbordet. Äggen gick rätt fort att koka, men prinskorvarna tog en evighet att steka när det var så mycket. Men till slut var det också avklarat, efter nån timma. Under tiden prinskorvarna låg i stekpannan passade jag även på att slå in julklapparna.

Kalle åkte och hämtade min matkasse och så hamnade vi framför en julfilm. Som vanligt. Trots att jag har haft noll julfeeling det här året så älskar jag verkligen julfilmer. Leo kom förbi en snabbis för att hämta sin jultröja och lite annat smått och gott han tydligen behövde tills idag så jag fick en chans att krama honom också. Då hade Kalle redan åkt hem. Efter två julfilmer var det tillräckligt för mig och det fick bli ett avsnitt Vampire Diaries innan jag kröp ner i sängen för att sova. Hann inte ens med boken.

Idag ska vi alla ut till Rasmus och JO för att fira jul. Mamma och hennes sambo hämtar först upp min moster och sen mig på vägen dit. Vi blir typ tio stycken tror jag att Rasmus sa när han var över i fredags.

Jag försöker fortfarande komma på om jag ska ha klänning eller långbyxor på mig, men blir inte upphämtad förens runt klockan två så jag har några timmar på mig att bestämma mig på. Men innan jag ens börjar tänka på en dusch och att göra mig i ordning ska jag i lugn och ro dricka mitt kaffe och sakta vakna till liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.