Advertisements

Så är då kaoset som kallas jul över. Alla tre troll blev glada över sina presenter så då är mamman glad. Speciellt eftersom tre av deras julklappar är upplevelser och innebär att jag får spendera tid med dem. Rasmus fick att vi ska spela Paintball vid valfritt tillfälle, och så ska vi gå och se Magnus Betnér i Maj. Maja fick bland annat att vi ska gå och se Gabriel Iglesias när han kommer hit i sommar. Leo fick ingen upplevelse, men han fick en ny mobil. Hans höll bokstavligt talat på att falla i bitar så det var mer än på tiden att den byttes ut.

Igår höll vi oss till traditionen och sov länge, och sen tillbringade dagen i soffan. Kalle kom över på en kaffe och det slutade med att vi åkte till Burger King och käkade. Jag var helt slut efter julen och kände inte alls för att ställa mig vid spisen.

När vi kom tillbaka släppte Kalle av oss och sen åkte han hem. Leo och jag slängde oss i soffan och kollade på ett avsnitt av Pretty Little Liars innan han drog sig in på rummet för att kolla Netflix och jag kollade några avsnitt av Vampire Diaries innan jag kröp ner i sängen för att sova.

Och kunde inte somna. Finns det något mer frustrerande? Jag låg bara och vände och vred på mig i timmar. Därför var jag mindre glad när jag vaknade innan klockan nio men det var bara att gå upp och sätta på kaffet.

Idag får vi finbesök. Kan inte säga vem för det ska bli en överraskning till någon så det berättar jag mer om nästa gång ifall denna någon är här inne och läser. Jag tror inte det men skulle det vara så vill jag inte förstöra överraskningen. Förutom att vi får besök blir det nog en lika lugn dag idag som igår. Med ändringen att idag ska jag laga mat också. Man kan inte leva på snabbmat vilket hade varit skönt för mig om man kunde. Men det är bara att ställa sig vid spisen och se glad ut.

När mamman i huset inte orkar laga mat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.