"> Julen är över -

Julen är över

Så är då kaoset som kallas jul över. Alla tre troll blev glada över sina presenter så då är mamman glad. Speciellt eftersom tre av deras julklappar är upplevelser och innebär att jag får spendera tid med dem. Rasmus fick att vi ska spela Paintball vid valfritt tillfälle, och så ska vi gå och se Magnus Betnér i Maj. Maja fick bland annat att vi ska gå och se Gabriel Iglesias när han kommer hit i sommar. Leo fick ingen upplevelse, men han fick en ny mobil. Hans höll bokstavligt talat på att falla i bitar så det var mer än på tiden att den byttes ut.

Igår höll vi oss till traditionen och sov länge, och sen tillbringade dagen i soffan. Kalle kom över på en kaffe och det slutade med att vi åkte till Burger King och käkade. Jag var helt slut efter julen och kände inte alls för att ställa mig vid spisen.

När vi kom tillbaka släppte Kalle av oss och sen åkte han hem. Leo och jag slängde oss i soffan och kollade på ett avsnitt av Pretty Little Liars innan han drog sig in på rummet för att kolla Netflix och jag kollade några avsnitt av Vampire Diaries innan jag kröp ner i sängen för att sova.

Och kunde inte somna. Finns det något mer frustrerande? Jag låg bara och vände och vred på mig i timmar. Därför var jag mindre glad när jag vaknade innan klockan nio men det var bara att gå upp och sätta på kaffet.

Idag får vi finbesök. Kan inte säga vem för det ska bli en överraskning till någon så det berättar jag mer om nästa gång ifall denna någon är här inne och läser. Jag tror inte det men skulle det vara så vill jag inte förstöra överraskningen. Förutom att vi får besök blir det nog en lika lugn dag idag som igår. Med ändringen att idag ska jag laga mat också. Man kan inte leva på snabbmat vilket hade varit skönt för mig om man kunde. Men det är bara att ställa sig vid spisen och se glad ut.

När mamman i huset inte orkar laga mat
(Visited 33 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com