Advertisements

Men gud vad vimsig man blir med dagar när man bara går hemma. Det var ju inte igår vi skulle få besök, det var ju idag. 🙂

Igår blev det inte så mycket gjort. Leo åkte iväg till Tuna Park med Kalle när Leo hade vaknat till liv och själv låg jag hemma i soffan och pratade i telefon med kusinen mest. Jag passade även på att ställa upp alla typ 30 böcker jag beställde förra julen som bara hamnat i högar i bokhyllan. Mest för att jag skulle se vilka jag hade så att jag visste vilka jag skulle beställa den här gången för pengarna jag fick i julklapp. Jag brukar få mellan 20-30 böcker, men den här gången var det många av dem som inte fanns begagnat utan bara nya och då är de så klart dyrare. Så den här gången blev det bara 11 böcker beställt innan jag var uppe i 700 kr. Tur att jag har ett gäng olästa annars hade jag aldrig klarat mig tills jag fyller och får nya pengar jag kan beställa för.

När Leo kom hem följde Kalle med upp och det slutade med att vi beställde pizza till middag. Eller ja, Kalle och jag gjorde, Leo tog en sallad. Medans vi käkade tittade vi på ett avsnitt av Pretty Little Liars. När det var slut åkte Kalle hem och Leo gick in på rummet så jag kollade lite Vampire Diaries innan jag gick in till sängen och boken. Men det blev inte så mycket läst. Har inte haft ro till att läsa på hela veckan, men det kommer väl tillbaka nån gång tänker jag.

Idag får vi äntligen besök, nån gång runt klockan två blir det. Jag har lite att göra innan dess, bland annat att slå in denna någons julklapp. Men det har jag ju gott om tid på mig att göra så innan jag kör igång med det tänker jag bädda ner mig i soffan under täcket med mitt kaffe och vakna till liv ordentligt.

Ordning och reda bland de olästa böckerna

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.