Lugna dagar

Igår var en rätt lugn dag här hemma. Jag fixade lite disk och tvätt och Leo städade sitt rum ett tag för det är totalt kaos där inne. Sen var han snäll och erbjöd sig att laga mat. Eller ja, snäll och snäll, han ville få välja vilken pasta vi skulle ha till så då valde han mat. Han gjorde nån form av pytt på köttfärs, ägg och lite annat. Det blev helt klart ätbart. Som vanligt kollade vi Pretty Little Liars till maten.

När vi var klara gick han in på rummet och jag lade mig till rätta i soffan med Vampire Diaries. Tills det var dags att sova. Och då kunde jag ju givetvis inte somna så jag låg vaken några timmar. Finns det något mer frustrerande än det?

Idag blir i stort sätt en repris ifrån gårdagen. Jag ska ta hand om tvätten, rensa kattlådorna och fixa maten efter vi har ätit. Idag ska jag inviga min Airfryer jag fick i julklapp. Leo ska få mozzarellasticks till middag. Själv gillar jag inte det så jag tar en matlåda ifrån igår till middag.

Kvällen blir lugn och så blir det tidigt i säng för i morgon är det jobb som väntar. Och jag har jouren så jag måste stanna till fyra. Bleh! Men det behövs mer flex så det gör inte så mycket. All flex har gått åt nu innan jul så det är inte mycket kvar. Sen är vi ju lediga tisdag och onsdag vilket ska bli väldigt skönt. Får se vad vi hittar på på nyårsafton. Eller ja, att vi ska vara hemma är ju vad vi ska göra. Men vad vi ska äta, roa oss med osv återstår att se.

Soffmys
(Visited 20 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com