Det här med nyår

Kort vecka men långa dagar på jobbet. Lilith har jouren alla arbetsdagar, de andra är på semester. Jag får se det positiva i det, jag går en hel del plus på flexen. Alltid nåt. Men min favorit på jobbet är ledig torsdag och fredag så det kommer bli tråkiga raster. Igår efter jobbet kom Kalle över, han hade varit snäll och tagit vägen förbi apoteket och hämtat ut medicin åt mig, jag hinner ju inte riktigt det de dagar jag har jour. Så äntligen fick jag sova.

Eller ja, till och från i alla fall. Somnade när jag hade tänkt men vaknade varannan timma så är ju inte världens piggaste idag. Men det ska nog några muggar kaffe fixa. Lite senare ska vi iväg och handla tills ikväll.

Jag är ju inte mycket för nyår, har aldrig varit och kommer nog aldrig att bli. Så vi firar som vi alltid har gjort, tillsammans med Kalle. Och så slutar det med att Lilith är trött och vill sova men de skjuter fyrverkerier i timmar (den där lagen har inte gjort mycket nytta för de har skjutit som galningar redan) så Lilith får hålla sig vaken tills det blir tyst och lugnt så man kan sova. Då brukar klockan vara runt två så det bör bli en rejäl sovmorgon i morgon.

Jag tänkte vara smart när vi handlar och handla hem nåt enkelt vi kan äta i morgon för jag kommer att vara trött. Jag fick ju en airfryer i julklapp så det blir nog typ nuggets i den, det tar ju bara några minuter och är perfekt latmat. Så kan vi sitta i soffan med var sin tallrik i knät och kolla Pretty Little Liars och bara vara. Bästa sättet att tillbringa en ledig dag på.

En försmak av en trött Lilith i sängen

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com