Advertisements

Kort vecka men långa dagar på jobbet. Lilith har jouren alla arbetsdagar, de andra är på semester. Jag får se det positiva i det, jag går en hel del plus på flexen. Alltid nåt. Men min favorit på jobbet är ledig torsdag och fredag så det kommer bli tråkiga raster. Igår efter jobbet kom Kalle över, han hade varit snäll och tagit vägen förbi apoteket och hämtat ut medicin åt mig, jag hinner ju inte riktigt det de dagar jag har jour. Så äntligen fick jag sova.

Eller ja, till och från i alla fall. Somnade när jag hade tänkt men vaknade varannan timma så är ju inte världens piggaste idag. Men det ska nog några muggar kaffe fixa. Lite senare ska vi iväg och handla tills ikväll.

Jag är ju inte mycket för nyår, har aldrig varit och kommer nog aldrig att bli. Så vi firar som vi alltid har gjort, tillsammans med Kalle. Och så slutar det med att Lilith är trött och vill sova men de skjuter fyrverkerier i timmar (den där lagen har inte gjort mycket nytta för de har skjutit som galningar redan) så Lilith får hålla sig vaken tills det blir tyst och lugnt så man kan sova. Då brukar klockan vara runt två så det bör bli en rejäl sovmorgon i morgon.

Jag tänkte vara smart när vi handlar och handla hem nåt enkelt vi kan äta i morgon för jag kommer att vara trött. Jag fick ju en airfryer i julklapp så det blir nog typ nuggets i den, det tar ju bara några minuter och är perfekt latmat. Så kan vi sitta i soffan med var sin tallrik i knät och kolla Pretty Little Liars och bara vara. Bästa sättet att tillbringa en ledig dag på.

En försmak av en trött Lilith i sängen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.