Advertisements

Så var äntligen nyår över. För mig är det ju som vilken dag som helst så vi gör inte så mycket väsen av oss. Vi käkade gott, kollade film och umgicks. Det räckte bra så.

Efter att Leo kollat alla fyrverkerier och sista filmen var slut åkte Kalle hem och jag kröp ner i sängen med boken. Tog dock inte speciellt lång tid innan jag somnade. Och sov hela natten utan att vakna en enda gång. Det hör inte till det vanliga och var väldigt skönt.

Idag är jag sjukt trött, som alltid på nyårsdagen. Det blev några timmars färre sömn än vad det brukar bli så idag tänker jag bara ligga i soffan och kolla serier. Jag köpte hem nuggets igår så de ska vi köra i airfryern till middag, det känns lagom avancerat.

Jag har en del som skulle behöva göras idag men det kommer ju inte att bli gjort, det vet jag. Det finns kvar till en annan dag så det tänker jag inte bekymra mig om. Jag är för trött och har noll energi och jag är tveksam till om kaffet kommer att hjälpa så värst mycket idag.

Allt jag behöver idag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.