Så var äntligen den nyårsafton över

Så var äntligen nyår över. För mig är det ju som vilken dag som helst så vi gör inte så mycket väsen av oss. Vi käkade gott, kollade film och umgicks. Det räckte bra så.

Efter att Leo kollat alla fyrverkerier och sista filmen var slut åkte Kalle hem och jag kröp ner i sängen med boken. Tog dock inte speciellt lång tid innan jag somnade. Och sov hela natten utan att vakna en enda gång. Det hör inte till det vanliga och var väldigt skönt.

Idag är jag sjukt trött, som alltid på nyårsdagen. Det blev några timmars färre sömn än vad det brukar bli så idag tänker jag bara ligga i soffan och kolla serier. Jag köpte hem nuggets igår så de ska vi köra i airfryern till middag, det känns lagom avancerat.

Jag har en del som skulle behöva göras idag men det kommer ju inte att bli gjort, det vet jag. Det finns kvar till en annan dag så det tänker jag inte bekymra mig om. Jag är för trött och har noll energi och jag är tveksam till om kaffet kommer att hjälpa så värst mycket idag.

Allt jag behöver idag
(Visited 25 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com