Advertisements

Igår var det riktigt segt på jobbet, det fanns absolut ingenting att göra efter klockan tio. Så ingen var gladare än jag när jag äntligen kunde flexa ut. Kalle väntade på mig och så åkte vi och handlade. Eftersom vi handlade i tisdags var det inte så mycket som behövdes, mest nåt att äta under helgen.

När vi var klara följde Kalle med upp på en kaffe och vi låg och kollade film. När han åkte hem fixade jag mat, har jag nämnt hur mycket jag älskar min airfryer :), och så blev det serier resten av kvällen. Hon var väl runt midnatt när jag äntligen kröp ner under täcket.

Idag har jag lite småfix att ta itu med. Tvätt, disk och rensa kattlådan och såna saker. Hinner nog med lite serier också. Senaste avsnittet av Blue Bloods ligger och väntar på mig bland annat. Det blir så mycket mera tid över när man är barnledig. Vilket jag borde tycka är skönt men jag avskyr varje sekund av det. Det känns bara fel, och det är så tomt och tyst.

Enda fördelen är just att med den tiden kan man ligga i soffan med serier. När jag inte är barnledig samlas de på hög, och så tar jag itu med dem när jag blir barnledig. Då blir det ofta ett maraton eller två. Eller tre för den delen. Igår hann jag med sex avsnitt och då började jag ändå inte förens Kalle hade åkt. Det ska bli spännande att se hur många jag hinner med idag.

Eller tisdag eftersom det är långhelg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.