Advertisements

Jag satt i soffan igår och kollade på Vampire Diaries när jag fick en utmärkt idé. Leo har ju en hylla på sitt rum som snart rasar, och en liten byrå som är gammal som gatan som jag vill byta ut. Rasmus har en byrå han ville bli av med förut, så jag skickade ett meddelande till honom för att höra om han hade den kvar. Vilket han hade. Han skickade en bild och den var mycket större än den Leo har, så pass stor att allt det som fanns i hyllan plus det som finns i hans byrå får plats. Vilket gör att jag kan slänga båda, och han då får mer space i rummet när det är en möbel mindre.

Messar Kalle, för jag behöver hjälp med att slänga de gamla möblerna och Kalle kommer över som en räddande ängel. Så jag tömde Leos gamla möbler, slängde det han hade som var trasigt osv, och så började vi släpa ut de gamla möblerna till soprummet. Insåg när vi kastade Leos gamla byrå att jag har en del att göra där inne. Leo städade ju i torsdags, storstädade. Men han missade en del som jag inte såg när jag kollade in för att se om han var klar. Så det får jag roa mig med. Det var ändå bra städat av Leo med hans svårigheter.

Sen, när Leo kommer hem på tisdag börjar operation övertalning. Han har kvar i stort sett alla sina leksaker på rummet, sånt han inte lekt med sen han var typ fem år. Som han vägrar att göra sig av med. Det finns ju ingen anledning att ha dem kvar, och tänk så mycket plats han skulle ha om han faktiskt gjorde sig av med dem. Det skulle bli så mycket luftigare, och lättare att hålla rent också när det inte är en massa backar med leksaker som tar upp en massa golvyta.

Hoppas att mannen i mitt liv blir nöjd med sitt rum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.