Advertisements

Rasmus skulle ju kommit med byrån igår, men han messade mig och frågade om det gick bra att han kom idag istället. Så länge jag får byrån innan tisdag när Leo kommer hem är jag nöjd. Då hinner jag plocka i ordning det som ska plockas i ordning så det är klart tills Leo är hemma.

Kalle kom över med fler sopsäckar och vi bestämde oss för att åka ut och hämta byrån. Sagt och gjort, jag messade Rasmus och frågade om det var ok, vilket det var. Så vi åkte ut dit, tog en kaffe och så åkte vi tillbaka hit och bar upp alla lådor och stomme och ställde den på sin plats. Det blev så bra, jag hoppas bara att Leo kommer att tycka samma sak. När vi var klara med det beställde vi pizza.

Sen fastnade vi framför Netflix. Jag satt och gick igenom något lätt att slökolla på och hittade The Fix, med Jimmy Carr. Tänkte att det går ju utmärkt att slötitta på. Så fel jag hade, på ett positivt sätt. Det är inget man bara slötittar på, Kalle och jag satt som klistrade och gud så vi skrattade. Vi körde igenom hela säsongen utan att ens tänka på vad klockan var. Helt trollbundna. När vi sett alla avsnitt var det mitt i natten och Kalle åkte hem.

Själv insåg jag att jag helt missat att ta min medicin, som tar lite tid på sig att verka. Så medans jag väntade på att den skulle kicka in så jag kunde somna kollade jag ett avsnitt Vampire Diaries innan jag gick och lade mig.

Idag har jag lite fix att göra. Jag ska tvätta, så jag har nåt att ha på mig på jobbet resten av veckan. Så ska jag plocka i ordning på Leos rum så det är klart tills i morgon. Det är tur att man har mobilen full med poddcasts så man har nåt att lyssna på under tiden, för Leos rum kommer att ta ett tag. När jag är klar med det blir det lagom att ta en dusch, käka lite och så tidigt i säng så man kommer upp när alarmet ringer halv sex i morgon igen.

I morgon kommer han äntligen hem

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.