Som en söndag, fastän det är måndag

Rasmus skulle ju kommit med byrån igår, men han messade mig och frågade om det gick bra att han kom idag istället. Så länge jag får byrån innan tisdag när Leo kommer hem är jag nöjd. Då hinner jag plocka i ordning det som ska plockas i ordning så det är klart tills Leo är hemma.

Kalle kom över med fler sopsäckar och vi bestämde oss för att åka ut och hämta byrån. Sagt och gjort, jag messade Rasmus och frågade om det var ok, vilket det var. Så vi åkte ut dit, tog en kaffe och så åkte vi tillbaka hit och bar upp alla lådor och stomme och ställde den på sin plats. Det blev så bra, jag hoppas bara att Leo kommer att tycka samma sak. När vi var klara med det beställde vi pizza.

Sen fastnade vi framför Netflix. Jag satt och gick igenom något lätt att slökolla på och hittade The Fix, med Jimmy Carr. Tänkte att det går ju utmärkt att slötitta på. Så fel jag hade, på ett positivt sätt. Det är inget man bara slötittar på, Kalle och jag satt som klistrade och gud så vi skrattade. Vi körde igenom hela säsongen utan att ens tänka på vad klockan var. Helt trollbundna. När vi sett alla avsnitt var det mitt i natten och Kalle åkte hem.

Själv insåg jag att jag helt missat att ta min medicin, som tar lite tid på sig att verka. Så medans jag väntade på att den skulle kicka in så jag kunde somna kollade jag ett avsnitt Vampire Diaries innan jag gick och lade mig.

Idag har jag lite fix att göra. Jag ska tvätta, så jag har nåt att ha på mig på jobbet resten av veckan. Så ska jag plocka i ordning på Leos rum så det är klart tills i morgon. Det är tur att man har mobilen full med poddcasts så man har nåt att lyssna på under tiden, för Leos rum kommer att ta ett tag. När jag är klar med det blir det lagom att ta en dusch, käka lite och så tidigt i säng så man kommer upp när alarmet ringer halv sex i morgon igen.

I morgon kommer han äntligen hem

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com