Advertisements

Igår blev det ingen lång arbetsdag inte. Leo ringde runt nio och behövde gå hem så det var bara att packa ihop för mig och gå hem jag också. Jag hade lite att göra framför datorn när jag kom hem så jag satt med det nån timma sen borde jag ha tagit tvätten men jag orkade bara inte så det fick vara.

Till slut kom i alla fall Kalle så att vi kunde åka och handla. När vi skulle åka fick jag väcka Leo, han låg och tog en powernap. Men eftersom han ville ha fredagsmys och lördagsgodis så fick han följa med.

Vi kom hem lagom tills det var dags att börja med maten och som vanligt kollade vi Pretty Little Liars när vi åt. Efter maten kollade vi ett avsnitt till och sen var det dags för Talang. Vilket jag vägrar att kolla på så jag kröp ner i sängen och kollade serier där istället. Tills det blev dags att byta ut det emot en bok och sen sova.

Idag kommer Kalle över och vi ska äntligen byta dator åt mig. Vilket vi skulle ha gjort sen i somras men vi har skjutit på det. Sist vi bestämde att det skulle göras åkte jag ju på semester istället. Så vi kan lika gärna få det gjort nu så är det gjort sen.

Det lär väl ta mer eller mindre hela helgen så jag har inte planerat in så mycket mer. Eller ja, det är ju mest Kalle som fixar, jag kan inte sånt, så jag kan ju fortfarande tvätta och såna saker som man behöver göra. Tyvärr, vore skönt att ha en ursäkt att slippa. 🙂

Trött och hängig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.