Advertisements

Gud vad vi höll igång igår med byte av dator, varför kan sånt aldrig gå enkelt. Eller ja, vi och vi. Det var ju mest Kalle som fixade. Jag kom med glada tillrop. Och dumma idéer. Varje steg på vägen var det nåt som strulade. Så klart, det är trots allt min teknik vi pratar om.

Först ville den inte visa bilden på både tv och datorskärm. När vi fått det att funka ville den inte hitta ena hårddisken, sen ville mediacentret inte hitta de delade mapparna osv osv. Vi tog en liten paus mitt i för middag och ett avsnitt av Pretty Little Liars. Sen på det igen.

Vid halv nio var vi äntligen klara, då funkade allt. Kalle åkte hem och jag slängde mig i soffan med Vampire Diaries tills jag blev tillräckligt trött för att gå och lägga mig. Jag orkade inte ens läsa en sida utan somnade på en gång.

Idag blir det lugnt. Jag ska väl köra en maskin med tvätt, fixa middag och lite såna saker man alltid måste göra. Men förutom det blir det mycket tid i soffan känns det som. Sov inte bra alls inatt så hade ingen lust alls egentligen att kliva upp när jag vaknade vid 11 utan ville vända mig om och somna om. Men då hade jag inte kunnat somna ikväll så det var bara att kliva upp och starta kaffet. Jag har en känsla av att det krävs mycket kaffe för att ens orka med det lilla som ska göras idag.

Precis vad som behövs idag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.