Advertisements

Jag tappade räkningen på antal telefonsamtal igår. Och antar timmar i telefonen. Det var i alla fall tillräckligt för att få mig att kedjeröka och ge mig huvudvärk. Det var polisanmälan, samtal till kuratorn, samtal till K för att uppdatera honom så han vet vad som pågår.

Mitt i allt det här har jag även en dotter som behöver uppmärksamhet och har saker som pågår. Sagt och gjort, jag slängde mig på bussen för ett möte som rörde henne. Jag var där i en timma sen åkte jag hem till Leo igen. Som var den som stod för maten. Som gick lite så där, vi kan nöja oss med att säga att ingen av oss åt upp. Innan maten hade jag även ett rätt långt samtal med Maja som kändes väldigt bra efteråt. Det känns lite som om jag skulle behöva klona mig själv när jag har två barn som båda skulle behöva 100% av min uppmärksamhet. Just nu känns det mest som att jag släcker bränder. Det som är mest akut är det som får min uppmärksamhet, tills det är löst och nästa akuta grej dyker upp.

Vi är ju klara med Pretty Little Liars nu, så vi har gått vidare till The Perfectionists. Så det blev ett avsnitt av det medans vi käkade middag. Sen var det serier i soffan resten av kvällen som gällde fram tills det var dags att sova.

Jag vaknade av ett samtal från kuratorn på Leos skola, han ville uppdatera vad som hänt. Skolan har beslutat sig för att göra en polisanmälan och stänga av den här eleven i en vecka så nu kan Leo säkert komma tillbaka till skolan. Frågade vad planen var för att Leo ska fortsätta att vara säker när den här veckans avstängning är slut. Ja då blir det ju ett medlingssamtal och sen får vi se vad som händer. Sa tack men nej tack. De har haft medlingssamtal i två år utan att nåt hänt. Sa som jag sagt hela tiden, Leo är hemma från skolan tills de återkommer med en konkret plan på hur han är säker 100% av tiden där. Att ta ännu ett medlingssamtal och hoppas på det bästa är en större chans än jag är beredd att ta när min sons säkerhet är inblandad. Så sa att det avstår vi och Leo får fortsätta att vara hemma.

Idag är det tack och lov lite mindre kaos än igår. Väntar på att polisen ska ringa upp så att jag kan komplettera anmälan från igår, väntar på att K ska ringa upp så jag kan uppdatera honom. Sen blir det lite fix hemma tills Kalle är snäll och kör mig till affären för att hämta ut paket. Ska nog passa på att bädda rent och tvätta sängkläder tror jag. Det borde ha gjorts för länge sen.

Dagens viktigaste mål

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.