Advertisements

Det enda jag hade att göra igår var två telefonsamtal, som blev till tre, och så hade jag släckt dagens bränder typ. Så jag tog faktiskt och gav hemmet lite uppmärksamhet med tvätt, disk, städ och bädda rent.

Kvällen tillbringade vi i soffan. Först serier för mig och Leo som vanligt, och sen Vampire Diaries för mig tills det var dags att sova. Har varit så uppstressad att jag inte riktigt haft ro till att läsa, men det kommer ju tillbaka nån gång.

Mitt uppe i allt det här försöker jag att sluta röka. Bestämde mig ju redan i höstas, tog kontakt med kommunhälsan och så har det av olika anledningar dragit ut på tiden för mötet men nu så har det blivit av. Kanske inte världens bästa tillfälle till att sluta med allt som pågår runt omkring men vad fan, kan jag sluta nu så kan jag göra allt typ.

Än så länge är det rätt så färskt, är inne på dag två. Igår fick jag be Kalle följa med till Ica när jag skulle hämta ut paket, annars hade jag köpt cigg om inte han hade barnvaktat mig. Befinner mig just nu i det stadiet att jag skulle kunna sälja nåt av mina barn för en cigg typ.

För att göra det lite lättare, har jag satt upp mål. I November drar Maja och jag iväg en vecka utomlands och det kan vi bara göra om jag sparar alla pengar jag brukade röka upp. Efter det drar Leo och jag en långweekend i London, vilket vi bara kan göra om jag sparar alla pengar jag brukade röka upp. Mer motivation än så kan man inte få. Men ljust nu, i denna sekund, hade jag struntat i resorna om jag haft cigg hemma. Och därför går jag inte utanför dörren utan sällskap som kan hindra mig från att göra nåt dumt och köpa cigg.

I November är det dags igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.