Advertisements

Gud så lugnt och skönt det var igår. Snabbt avklarade telefonsamtal och sen kunde jag lägga undan mitt head set. Fixade lite hemma som att bädda rent, tvätta, köra en disk och lite sånt som man behöver göra. Sen var det bara att vänta på att Kalle skulle sluta så vi kunde åka och handla.

Leo valde att stanna hemma när vi åkte så det blev bara jag och Kalle. Jag kan ju konstatera att det går ju mycket snabbare då. 🙂 Så det var snabbt avklarat så åkte vi hem igen. Kalle följde med upp på en kaffe, Leo packade upp det jag hade handlat och sen blev det lite fixa med utorrent som inte har velat funka som jag vill sen vi bytte dator.

När Kalle åkt, och tog med sig Leo som skulle till pappa, blev det väldigt tyst och tomt hemma. Jag körde igång lite serier, tog en paus när det var dags att äta, och sen fick det bli Vampire Diaries resten av kvällen tills det var dags att sova.

Trodde jag ja. Jag var så trött att ögonen åkte ihop konstant, men inte kunde jag sova inte. Det tog över fyra timmar. Visst, lite hade det väl med att göra att Rasmus hörde av sig och höll på att flytta designen så jag blev ju nyfiken på det. Nu är grunddesignen på plats. Ni ser ju, att när man går in på inlägget ser det inte riktigt ut som det ska än, men det kommer. Om jag bara får svar från Rasmus om en detalj så ska jag fixa resten under dagen tänkte jag. Det är fördelen med att vara barnledig, man kan sätta sig med sånt i timmar.

Kommer gå åt några muggar under dagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.