Advertisements

Det blev en väldigt lugn dag igår. Kalle kom över för lite fix med småsaker som inte ville sig på datorn och vi tog en kaffe, slappade i soffan ihop och gjorde mest ingenting. Otroligt skönt med en sån dag efter allt kaos som har varit den här veckanNär Kalle hade åkt hem blev det lite serier för mig medans jag funderade på vad jag skulle äta till middag. Kom fram till att jag var inte sugen på nånting alls som fanns hemma, och ingen energi till att laga mat heller, så det fick bli en pizza.

Resten av kvällen låg jag i soffan och kollade på Vampire Diaries tills det var dags att sova. Tusen tankar rörde sig i huvudet så jag fokuserade bara lite halvt på tvn. Hade svårt att somna när det väl var dags för det, och vaknade regelbundet under natten. Blev sen väckt av porttelefonen, nån som ville bli insläppt för att upplysa om gud. Nej tack! Men det var lika bra att gå upp och göra kaffe.

Idag kommer Kalle över för att fortsätta fixa. Vi skulle ju sätta schema på routern, som inte ville sig igår så han tog bort det. Bara att mitt wifi ändå slog av utifrån hur det var satt på schemat så det måste fixas och sånt kan inte jag. Så det får Kalle göra. Själv ska jag väl rota lite i frysen och se vad som finns till middag idag. Vill inte ha pizza idag igen. Och med två frysar fulla ska jag väl ändå hitta nånting jag kan tänkas äta.

Hur vi tillbringade gårdagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.