Advertisements

Idag fick jag ett samtal från ännu en av Leos lärare, som hade typ tusen frågor kring vad som hänt, hur länge det pågått osv. Samma frågor som jag svarat på ungefär tusen gånger redan. Pratar de inte med varandra där? Förklarade ännu en gång att Leo stannar hemma tills det finns en permanent lösning som inte är medlingssamtal utan något som gör att hans pappa och jag känner oss trygga i att Leo är säker på skolan.

Igår var Kalle över, och jag har ingen aning om vi lyckades med det som var tänkt, nämligen att sätta ett schema på routern. Jag glömde nämligen att kolla telefonen om jag hade wifi eller inte haha. Så att så bra gick det. Jag får väl kolla det ikväll helt enkelt. Om jag kommer ihåg.

Idag tänkte jag ta itu med sånt som fått stå tillbaka lite förra veckan när det var totalt kaos man skulle reda ut. Som tvätt och dammsugning och lite såna saker. Jag måste till affären också och fylla på lite i skafferiet så vi har så vi klarar oss under veckan som kommer. Jag glömde ju en del saker när vi var iväg i fredags och handlade så då får jag fixa det nu. Får se det som dagens motion helt enkelt.

Älskade skitunge, det finns inget jag inte gör för dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.