Advertisements

Det enda jag hade igår var ett enda telefonsamtal att klara av. Det tog 20 minuter och sen var det gjort. Jag ringde min arbetsspecialist och förklarade lite snabbt vad som hänt, och varför jag varit hemma den här veckan och bad honom informera chefen om det för jag orkar verkligen inte. Sagt och gjort, strax efter fick jag ett sånt gulligt meddelande ifrån henne, det värmde.

Sen roade jag mig med att terapistäda lite. Den här gången var det köket som fick sig en omgång. Jag ska fortsätta idag tänkte jag när kaffet är uppdrucket. Så har jag nåt att roa mig med tills Leo kommer hem från skolan och vi ska gå och handla. Det blir ingen veckohandling idag, den tar vi i morgon. Idag finns inte tiden. Vi får ju finbesök. Majas flickvän kommer till stan och hennes tåg är inne så tokigt vad gäller synka med handlingen att handlingen får vänta tills i morgon. Så Leo och jag går till våran Ica och handlar lite fredagsmys och sånt, och så tar vi resten i morgon. Just ja, kladdkaka skulle vi ju ha idag också.

Med allt kaos som har varit har jag helt glömt bort att jag har ju en räkning som skulle varit betald idag. Till mitt webbhotell, som för övrigt är världens bästa vad gäller både support och pris, och även designar webbsidor, skivomslag och allt annat man kan tänka sig. Och dessutom är det Rasmus som driver det. Så jag drog iväg ett ursäktande meddelande om att jag helt glömt av det, fixar idag osv. Då visar det sig att jag ligger en månad före. 😀 Den ska vara betald 25e februari, inte 25e januari. Jahopp, där ser vi hur bra huvudet funkar för tillfället alltså.

Mamma ringde igår för att stämma av läget, kolla hur jag mår osv. Så föreslog hon att jag skulle tänka ut nåt jag ville göra en helg så skulle hon fixa det. Har jag nämnt förut att jag har världens bästa mamma som alltid finns där oavsett vad? Så nu ska jag försöka komma på nåt jag vill göra en helg för att ladda batterierna. Sen har jag ju världens bästa Kalle som sa att han tar Leo den helgen. Och tro mig, ladda batterierna behövs efter de senaste veckorna och allt kaos som har varit. Men hur mycket jag än bara vill krypa ner under täcket och inte komma fram förens allt är bra, vet jag att jag är den som är den enda som kan göra det bra för barnen just nu. Så att ge upp är inget alternativ

Helgen blir lugn. Ska smöra lite för Kalle och se om han har lust att färga mitt hår. Det borde ha gjorts för länge sen men det har inte funnits tid och ork till det. Passar ju utmärkt att ta det i morgon när vi ändå träffas. Har egentligen inte ork till det men nån gång måste det bli gjort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.