Advertisements

Det finns inget bättre än att se mina barn skratta, speciellt mitt i allt kaos. Så man kan lugnt säga att gårdagen var bra. Vi fikade och käkade kladdkaka. Dock blev det mindre kul när Maja berättade att hon hört av sig till pappa och sagt att hon aldrig kommer åka dit igen. Inte tills han är ren, utan aldrig. Hans svar till henne krossade mitt hjärta och fick mig att gråta till sömns. Hans svar var ett enda stort ryckande på axlarna över det. Hur fan kan man så enkelt bara välja bort sitt barn? Jag fattar inte det! Och så finns det folk som skyddar och ursäktar hans beteende. Det gör mig vansinnig.

Det enda hon vill är att hennes pappa kämpar för henne, visar att han vill ha henne i sitt liv och tar ansvar för det han har gjort. Men han väljer den enkla utvägen och bara skiter i henne. Jag har kämpat mig blå sen i somras för hennes och min relation. Hela tiden visat att jag finns där och tänker på henne. Gjort allt jag kan för att visa att jag älskar henne. Sen vi fick det tufft hon och jag har jag gjort allt i min makt, och lite till, för att visa henne hur viktig hon är för mig. Jag skulle aldrig ge upp nåt av mina barn. Aldrig! Och han gör det utan problem. Och om det krossade mitt hjärta och fick mig att gråta till sömns, hur ska det då inte kännas för henne?

Leo ockuperade tvn på kvällen eftersom det var Talang så jag tog min chipspåse och mina katter och lade mig i sängen med bland annat senaste avsnittet av Greys Anatomy. Det är en av få serier jag måste kolla direkt när det kommer ett avsnitt. Annars samlar jag de flesta på hög och sträckkollar när jag har tillräckligt många avsnitt. Efter Greys blev det Vampire Diaries, den jag för tillfället sträckkollar. Har ju sett den förut så borde ju egentligen se nån av alla de serier jag inte sett men jag älskar den serien.

Idag blir det Ica Maxi med Kalle på eftermiddagen. Han jobbar förmiddag idag, och Leo lär ju sova ett tag till så det får bli i eftermiddag. Och så skulle vi eventuellt färga mitt hår idag också. Förutom det blir det lugnt. Sömnen är inte på topp och med allt annat som pågår kan man ju inte påstå att jag har så värst mycket energi.

Jag måste ringa och boka en läkartid på måndag. Jag växlade ju mellan två mediciner, medicin A en vecka, sen medicin B en vecka, sen medicin A osv för sömnen. Och det för att kroppen inte ska vänja sig och utveckla en tolerans och man måste öka doseringen på medicinen. Det har funkat finfint hela tiden. Sen ändrade de policy så man får inte göra så länge. Så jag fick välja vilken av medicinerna jag ville behålla. Det var i November. Nu funkar det inte längre utan jag vaknar oftast en gång i timman typ hela natten. Det blir man inte speciellt utsövd på. Och nu mer än nånsin behöver jag energin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.