Advertisements

Fy fan vad trött jag var igår, och Kalle var lika trött han så inte blev det något hår färgat. Istället låg vi i var sitt hörn av soffan och kollade på Catfish på tv. När det var dags att laga mat åkte Kalle hem och jag satte igång. Fläskfilé, ris och sås. Tanken var ju att vi skulle ätit pommes, var säker på att jag hade det i frysen. Vilket jag hade. Bara det att det var sötpotatispommes, något varken jag eller Leo tycker om så det måste ha kommit med nån matkasse nån gång och hamnat i frysen. Så ris fick det bli.

Mamma och jag bestämde oss för att åka på spakryssning i slutet av Februari. Det ska bli så skönt att komma iväg även bara över en natt, slappna av och ladda batterierna lite. Kalle tar Leo så det är lugnt. Vi velade ett tag om spahotell eller kryssning men bestämde oss för kryssning. För mig spelar det ingen större roll, bara jag får komma iväg är jag nöjd.

Efter maten hamnade jag i sängen med serier och där blev jag liggandes tills jag strax efter 23 sa god natt till Leo och kröp ner i sängen. Sov skrutt i natt, vaknade regelbundet som jag gjort den sista tiden, vilket jag visste redan i November skulle hända. Så på måndag får jag ringa och be om en läkartid för jag måste få sova ordentligt. Ännu flera samtal. Känns som om jag lika gärna kan operera in ett head set permanent.

Idag har jag lite tvätt och sånt att ta itu med. Får se om vi tar håret idag istället. Behöver även komma på nånting vi ska äta. Har frysarna fulla så det ska inte vara något problem. Frågan är ju bara vad vi är sugna på. Det känns lite som om det är Leos tur att laga mat idag, det var ett tag sen. Och hans mamma är trött och skulle tycka att det vore skönt att få slippa för en gångs skull. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.