"> Tröttmössa -

Tröttmössa

Fy fan vad trött jag var igår, och Kalle var lika trött han så inte blev det något hår färgat. Istället låg vi i var sitt hörn av soffan och kollade på Catfish på tv. När det var dags att laga mat åkte Kalle hem och jag satte igång. Fläskfilé, ris och sås. Tanken var ju att vi skulle ätit pommes, var säker på att jag hade det i frysen. Vilket jag hade. Bara det att det var sötpotatispommes, något varken jag eller Leo tycker om så det måste ha kommit med nån matkasse nån gång och hamnat i frysen. Så ris fick det bli.

Mamma och jag bestämde oss för att åka på spakryssning i slutet av Februari. Det ska bli så skönt att komma iväg även bara över en natt, slappna av och ladda batterierna lite. Kalle tar Leo så det är lugnt. Vi velade ett tag om spahotell eller kryssning men bestämde oss för kryssning. För mig spelar det ingen större roll, bara jag får komma iväg är jag nöjd.

Efter maten hamnade jag i sängen med serier och där blev jag liggandes tills jag strax efter 23 sa god natt till Leo och kröp ner i sängen. Sov skrutt i natt, vaknade regelbundet som jag gjort den sista tiden, vilket jag visste redan i November skulle hända. Så på måndag får jag ringa och be om en läkartid för jag måste få sova ordentligt. Ännu flera samtal. Känns som om jag lika gärna kan operera in ett head set permanent.

Idag har jag lite tvätt och sånt att ta itu med. Får se om vi tar håret idag istället. Behöver även komma på nånting vi ska äta. Har frysarna fulla så det ska inte vara något problem. Frågan är ju bara vad vi är sugna på. Det känns lite som om det är Leos tur att laga mat idag, det var ett tag sen. Och hans mamma är trött och skulle tycka att det vore skönt att få slippa för en gångs skull. ?

(Visited 88 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com