"> Bryta ihop och komma igen -

Bryta ihop och komma igen

Igår ringde min arbetsspecialist mig när jag var på väg till affären. Han hade rotat fram numret till psykosociala teamet och pratat med dem och de hade tyckt att jag skulle ringa upp. Sagt och gjort, men då var klockan så mycket att listan var full för dagen och de skulle ringa mig idag, på förmiddagen. Jag passade på att handla nuggets och dipp till middag, det kändes lagom avancerat om man tänker på hur slut jag är. Bara ner med alla nuggets i airfryern och så är det klart. Minimalt med arbete och minimalt med disk.

Vi käkade, jag kollade på några serier som kommit och sen gick jag och lade mig. Vaknade precis innan det psykosociala teamet ringde. Han jag pratade med var väldigt rar och sa att självklart kan de erbjuda samtalsstöd. Han skulle höra efter med de andra i teamet om vad de kunde erbjuda för tid och återkomma senare i eftermiddag eller i morgon. Toppen, då kan vi bocka av en sak till på listan.

Leo är helt slut för tillfället. Han sover hela nätterna, och somnar i tid, vilket aldrig hänt tidigare, och vill gärna vila en stund efter skolan också. Vilket han självklart får göra. Det är inte bara jag som blir slut av allt som pågår, det blir ju även barnen. Även om de inte vet allt så vet de ju tillräckligt för att det ska påverka dem. Dock funkar än så länge skolan för båda, så då är jag nöjd. Leo ligger efter med att hålla ordning på rummet bland annat, men då får det vara så just nu. Just nu behöver han vila och samla energi och då är det vad vi fokuserar på.

Leo och jag gjorde en deal vad gäller skolan. Han får ha med sig mobilen dit, om den ligger i skåpet under lektionstid och han sköter sina lektioner. Det har ju inte funkat tidigare. Nu funkar det kanon. Förklarade att så här gör vi, sköter du det inte får mobilen stanna hemma. En enkel lösning, och den funkar. Med allt som pågår runt omkring, alla anmälningar, möten osv osv ska man även orka med det vardagliga, och det är ju där jag vill kunna lägga all min energi. För det är ju inte som att vardagen stannar upp för att jag har mycket som pågår. Oh I wish. Så det blir för många saker jag måste lägga min energi på, energi som jag inte ens har kvar just för tillfället. Då orkar jag inte bråka om saker som mobiler på lektionerna, ogiltig frånvaro osv osv. Då gör jag helt enkelt så att jag går in och bestämmer hur vi gör med sånt. För att spara på energin. Sen bryter jag ihop, laddar om och kommer igen.

(Visited 85 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com