Advertisements

Igår fick jag lite gjort här hemma efter kaffet, det var så skönt att ha lite energi och ork. Gjorde inte allt som behövdes, men det är ju en dag idag också där man hinner med. Leo var med kompisar efter skolan och kom hem lagom till maten. Vi kollade ett avsnitt av iZombie medans vi åt och sen gick Leo in och duschade och jag kollade Vampire Diaries. Jag kröp i säng strax efter att Leo hade lagt sig.

Psykosociala teamet ringde strax efter att jag hade gått upp. För att få komma dit måste jag lista mig på Vårdcentralen City, vilken är typ värst i stan. Surfade in på min vårdcentrals hemsida för jag tycker att de borde ju ha något liknande, och visst har de det. Så jag ringde dit och väntar nu på att de ska ringa upp efter lunch. Tänk vad skönt det vore men en enda dag helt utan samtal.

När Kalle har slutat jobbet blir det till att åka och handla, jag ska roa mig med att skriva en inköpslista under dagen. Kolla vad vi har i skafferi och frys och vad man kan göra av det. Jag tyckte Leo sa igår att han ville laga mat idag, så får se vad han känner för att göra också. Sen blir kvällen väldigt lugn. Leo kommer att ockupera tvn eftersom det är Talang så då lägger jag mig i sängen och kollar de serier som hade kommit under natten. Det lär ju bli tidigt i säng för jag är helt slut, fortfarande. Den sortens trötthet man inte kan sova bort.

Dagens känsla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.