Advertisements

Tanken igår var att Leo skulle ha gjort middag, men han ändrade sig och ville göra det på söndag istället. Så vi köpte Buffalo wings och körde dem i aifryern till ett avsnitt iZombie istället. Sen fick Leo ta över tvn för att se Talang. Själv gick jag och slängde mig i sängen och kollade serier. Inte en chans att jag kollar Talang ens om jag får betalt för det.

Natten var rätt orolig och jag växlade mellan att sova och vara vaken. Så jag är inte världens piggaste nu. Tur då att vi ska ut till mamma idag och äta Tacos. Då slipper jag laga mat. Min mamma är helt klart bäst i världen. Hon gör allt hon kan för att se till att jag har det så bra som möjligt just nu. Allt ifrån att ringa och kolla hur läget är till att boka en sparesa för oss två så att jag får komma i väg och ladda batterierna lite. Jag vet inte hur jag skulle ha orkat utan henne, och självklart alla andra som finns där och stöttar.

Vårdcentralen ringde upp på eftermiddagen igår. För att boka tid hos kuratorn skulle man ringa ett annat nummer. Stor chans att de skulle ha tid att ringa upp senare när klockan redan var halv två. Vilket de inte hade, den automatiska rösten berättade att de ringer upp halv tolv på måndag. När jag sitter i mötet med socialtjänsten. Man kunde trycka stjärna för en senare tid, vilket jag gjorde, men det enda alternativet var just halv tolv. Inte mycket att göra åt saken alltså.

Innan vi ska ut till mamma ska jag plocka lite, ta en dusch och såna där saker man behöver göra. Men jag har typ tre timmar på mig så det hinner jag utan att stressa. Men först av allt ska jag bli klar med kaffet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.