"> Tacos, hemmafix och socmöte -

Tacos, hemmafix och socmöte

Gud så skönt det var att komma iväg en stund igår, hem till mamma på tacos. Vi stannade till på Ica Maxi på vägen och handlade lite innan vi åkte vidare ut dit. Vi käkade gott och umgicks men var tvungna att åka hem halvtidigt så att Leo skulle hinna se Melodifestivalen. Själv är jag ju allergisk emot alla såna program så jag kröp ner i sängen och kollade serier. Leo kröp ner i sängen runt midnatt och jag strax där efter.

Idag är planen att tvätta upp alla rena kläder vi beställde till Leo så de är rena till veckan som kommer. Ska plocka och fixa här hemma också under tiden tänkte jag. Leo får hjälpa till. Och så är det Leos tur att laga mat idag. Så fort han kliver upp får han rota i frysen och se vad han vill göra för nåt. Jag tippar på vitlökskyckling. 🙂 Det brukar bli det när han lagar mat. Och kyckling har vi ju så det räcker och blir över i frysarna.

Sen blir det till att samla energi tills i morgon. Jag vet ju inte alls vad de kommer att säga, och vad jag kommer att få veta. Och jag har egentligen ingen ork till fler möten pga K, han ger oss tillräckligt att göra ändå som han har ställt till det. Men det är inte mycket att göra åt saken, bara att gå dit och se vad som händer. Jag är i alla fall glad över att jag har stöd med mig, huvudet funkar inte världsbäst på att ta in information just nu. Så jag antar att typ hälften av vad som sägs kommer att glömmas omedelbart.

Men det är i morgon, så det ska jag försöka att inte lägga nån energi på idag, vilket är lättare sagt än gjort. Nu ska jag fokusera på det som händer idag tänkte jag. Aldrig har jag väl saknat min DBT så mycket som jag gör nu, gud så skönt det hade varit att få prata med nån som hjälper en att reda ut röran i huvudet just nu. Men förhoppningsvis löser det sig också snart.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com