Advertisements

Igår fick både Leo och jag en hel del gjort, så skönt. Jag hade egentligen ingen energi till allt vi fick gjort men det var väldigt skönt när man var klar. Passade även på att tvätta upp alla Leos nya kläder. Middag slapp jag tänka på för den fixade Leo, panerad fisk och potatismos. Självklart kollade vi Netflix medans vi åt. När vi hade ätit klart gick Leo in och tog en dusch och jag slog mig ner med nya säsongen av I am a killer. Runt halv tio kröp jag i säng, helt slut.

Och kunde inte somna. Jag låg och vred och vände på mig fram tills morgonen när jag lyckades slumra till så jag är inte världens piggaste idag. Så jag är ännu mera glad över att jag får sällskap på mötet hos Socialtjänsten. Även om jag vet att den anmälan de har fått in från polisen om oro för barn gäller K och inte mig kan jag ju inte påstå särskilt mycket över att jag ser fram emot att gå dit. Men jag kan inte gärna tacka nej heller, de vill ju trots allt mina barns bästa och det är ju vad jag också vill.

Så Lilith är inte särskilt pigg idag kan jag ju inte påstå. Så pass trött faktiskt att jag inte bryr mig om att göra mig i ordning, trots att jag ska ner på stan. Det får bli som det blir, jag är hel och ren och det är det viktiga. Resten orkar jag inte bry mig om. Jag tänkte att jag tar en promenad ner dit, så ja får röra lite på mig. Det tar typ 40 minuter enkel väg så det blir en bra bit fram och tillbaka. Så kan jag passa på att rensa tankarna lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.