"> Socmöte, jobb och tidig morgon -

Socmöte, jobb och tidig morgon

I måndags var jag på möte med socialtjänsten. Det gick bra tror jag. Vi pratade lite, jag fick berätta vad som hade hänt osv, om det fanns nåt jag var orolig för, om de kunde hjälpa till med något och lite annat. Hon skulle även prata med K, och med barnen. De var ju trots allt där när han kom hem påverkad. På väg därifrån ringde kuratorn. Jag är uppsatt på väntelista, några månaders väntetid. Jippi! Tur att man kan få hjälp om man behöver…

Eftersom jag varit borta totalt två veckor från jobbet kan man ju lugnt säga att det finns att göra. Tyvärr nästan bara tråkiga avregistreringar men med lite YouTube i bakgrunden så funkar det också, i alla fall för tillfället.

Leo har haft utvecklingssamtal och det gick väl hyfsat. Han har höjt sin närvaro, vilket är bra. Dock har han sänkt sina poäng. Så vi kom överens om att på tisdagar ska han gå på extramatten för det var den han hade sänkt mest. Hur glad han är i att behöva göra det vet jag inte, men han har i det här fallet inget att säga till om helt enkelt, han ska gå på den.

Igår på jobbet ringde handläggaren från socialtjänsten upp med tider åt barnen, Leo ska dit på onsdag och Maja på torsdag. Så på onsdag slutar Leo tidigt så han får komma upp till mig på jobbet och så går vi tillsammans ner dit efteråt. Och på torsdag följer jag med Maja, vi möts vid stationen strax innan. Det ligger ju i närheten.

Jag försöker att fokusera på det praktiska och beta av en sak i taget. Annars blir jag för slut, jag har ju egentligen noll energi. Och då kommer jag inte iväg till jobbet och det har jag inte råd med, att vara hemma. Så det är inte ett alternativ. Jag får köra på så länge det håller helt enkelt.

I morse vaknade jag vid fem. Eftersom alarmet ringer halv sex kändes det inte värt att somna om, då skulle jag bara bli ännu mera trött. Så jag klev upp och startade kaffet. Nu ska jag strax göra mig redo för en dag på jobbet. Vilket är typ det sista jag vill just nu men har man inget val så har man inte. I eftermiddag blir det veckohandling med Kalle. Egentligen skulle vi färga mitt hår efter, men jag får se om jag orkar med det. Jag känner mig högst tveksam.

(Visited 115 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com