Advertisements

Att påstå att jag var pigg igår hade ju varit en överdrift, vaknar man vid fem och håller igång hela dagen är man allt annat än det. Så ingen var gladare än jag när jag äntligen fick gå hem klockan tre. Hem och röja lite i väntan på att Leo skulle komma hem ifrån skolan. Han skulle ha med sig en kompis så blev lite förvånad när hon inte var med när han kom, men hon skulle bara hämta sin laddare.

Kalle kom, och lagom tills han var här var även Leos kompis här så vi kunde åka och handla. Vi skulle inte ha så mycket så det var snabbt avklarat. Kalle följde med upp på en kaffe men vi hoppade över att färga håret, jag var för trött.

Kalle åkte hem tills det var lagom för oss att äta och jag hade gjort det enkelt för mig och köpt nuggets och dipp. Vi käkade, kollade ett avsnitt av iZombie och sen försvann Leo och hans kompis iväg in på hans rum och jag kollade ett avsnitt av I am a killer. Leos kompis åkte hem och sen tog Leo över tvn för att kolla Talang och då kröp jag ner i sängen för lite serier. Låg kanske lite längre än jag tänkt mig med tanke på när jag vaknade, så hon var efter midnatt när jag somnade.

Med tanke på hur dåligt jag sovit sista dagarna tänkte jag att nu när inget alarm ringer idag lär jag ju sova hela dagen. Vilket inte hade gjort nåt om det inte vore för att pappa fyller och vi ska dit i eftermiddag så tog det säkra före det osäkra och satte ett alarm på klockan 12 idag. Hade jag inte gjort det hade jag säkert sovit längre än så misstänkte jag. Men icke, vaknade innan tio. Och vaknade bara nån enstaka gång inatt så det är helt godkänd sömn för en gångs skull.

Idag ska vi som sagt hem till pappa. Planen från början var att även Maja skulle med, men hon hade missat att hon lovat att vara hundvakt så det blir bara jag och Leo. Hoppas att även lillebror kommer men det verkade som det igår när jag hörde av honom. Jag tänkte att Leo och jag skulle ta en promenad dit, det är inte så långt. Det tar typ 30 minuter. Vilket inte är långt för mig men Leo kommer att tycka det. 🙂

Kvällen blir lugn. Det är ju Melodifestivalen vilket Leo ska se så då blir det åter igen sängen och serier för mig. Vilket passar mig utmärkt. Egentligen borde jag lägga mig och läsa, har inte läst på flera veckor vilket inte är likt mig alls. Men jag har ingen ro till det, och ingen energi. Det är så mycket enklare att bara köra igång en serie så det får vara så för tillfället. Läslusten kommer nog tillbaka så småningom.

Myskväll i sängen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.