Advertisements

Det blev ingen promenad till pappa igår, Kalle var ute och åkte så han hämtade upp oss på vägen och körde oss till pappa. Vi fikade, pratade och umgicks i några timmar innan vi gick upp till torget och mötte upp Kalle och fick skjuts hem. Kalle följde med upp på en kaffe och vi kollade lite Netflix.

När Kalle åkt hem skulle Leo se Melodifestivalen så jag lade mig i sängen och kollade Vampire Diaries. Hon var väl runt midnatt när jag somnade och sov hyfsat för en gångs skull, jag vaknade bara nån enstaka gång.

Idag blir det fix hemma. Tvätta, plocka och såna saker. Kalle och jag pratade om ifall vi skulle färga mitt hår idag men jag har helt enkelt ingen ork. Det kan vänta en stund till när det har väntat så här länge. Jag är redan trött inför nästa vecka som kommer att bli en lång vecka där jag är hemma sent minst tre av dagarna. Jouren måndag, socmöte för Leo på onsdag och socmöte för Maja på torsdag. Leo var snäll och erbjöd sig att laga mat på torsdag så slipper jag tänka på det i alla fall.

Sen tror jag, och hoppas, att vi kommer att få det lugnt ett tag. Jag vill bara ha tillbaka en normal vardag. Gå till jobbet, komma hem, allt flyter på. Inga möten pga vad nån annan har ställt till med, inga oväntade samtal pga vad nån annan har ställt till med, utan där allt bara flyter på och jag kan lägga fullt fokus på mig och barnen. Men varje gång jag yttrar att nu  kan inget mer hända för allt har redan hänt, så händer det något mer så det har jag slutat med att säga.

Men allt är ju inte bara elände, jag har ju några roliga saker att se fram emot också och det glömmer jag inte bort, det är ju där jag väljer att lägga mitt fokus så fort jag kan. För att orka med när det är som jobbigast och som mest kaos. Och så blir jag hela tiden bättre på att ta hand om mig själv, känna efter när jag behöver en paus för återhämtning och ge mig själv det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.