Advertisements

Gud vilken lång vecka det har varit. Men nu är det äntligen helg! Och för en gångs skull fick jag sova hela natten utan att vakna, det är ju nån form av rekord.

I onsdags hade Leo möte på Socialtjänsten. Jag var med en liten stund sen ville han prata ensam, vilket han givetvis fick. Det hon berättade för mig var att de pratat med K, som givetvis nekat till allt. Ingen som blir så värst förvånad där. När de var klara hämtade Kalle upp oss och körde hem oss.

I torsdags var det Majas tur. Vi möttes upp på tågstationen och så gick vi dit. Maja ville också prata ensam så jag satt utanför och väntade. När de var klara blev jag inkallad och hon sa att nu har de pratat med alla inblandade så de ska ta ställning till om de behöver inleda en utredning. Men de känner sig trygga i att barnen har det bra och är säkra, de har vuxna runt omkring sig och också professionellt stöd de träffar. Så jag tror inte det blir någon utredning. Efter vi var klara gick vi upp till Kalle och tog en kaffe och pratade tills Rasmus var klar med sitt kundmöte och kunde köra hem oss.

Det har länge varit tal om att vi ska flytta på jobbet, och nu är det äntligen klart var. Vi ska flytta ner på stan, vilket inte gör mig något. Däremot kommer vi att där få dela kontor flera stycken. Det har jag däremot nånting emot. En sak jag alltid gillat med mitt jobb är att jag har ett eget kontor där jag kan stänga in mig så att jag kan jobba ifred, och jag kan spela musik samtidigt som jag jobbar. Det kommer jag inte kunna efter att vi har flyttat. Och vi ska flytta innan sommaren. Jippi.

Igår var det tydligen Alla hjärtans dag. Eller som jag valde att kalla det; fredag. Jag fick en hälsning, från pappa. Haha jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Men det sista jag har haft tid att tänka på med allt kaos som varit är att dejta. Leo var på bio med C och sina småsyskon och jag och Kalle åkte och handlade efter jobbet. Han var snäll och följde med upp på en kaffe så han kunde hjälpa mig att bära upp allt jag hade handlat. När Leo kom hem beställde vi pizza, kollade ett avsnitt av iZombie medans vi åt och sen åkte Kalle hem och jag kröp ner i sängen med mina serier eftersom Leo skulle kolla på Talang.

Idag är väl planen att Kalle ska komma över och färga mitt hår. Som vi skulle ha gjort för länge sen. Så nu är det slut på ursäkter, det är bara att göra. Sen det vanliga fixandet man gör hemma också med tvätt, disk och allt sånt. Leo ska titta på Melodifestivalen ikväll som alltid så då ska jag lägga mig i sängen med senaste avsnittet av Blue Bloods och efter det blir det nya serien om Ted Bundy jag hittade.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.