"> Så bråkar vi väl lite till då -

Så bråkar vi väl lite till då

Så har jag äntligen fått utväxten fixad, det var på tiden. Kalle var snäll och kom över och fixade den. Vi skulle ha tagit gardinerna också men det glömde vi bort helt. Men för tillfället var min utväxt mer viktig än gardinerna. Nu behöver jag bara boka en tid hos frisören, för det skulle jag ha gjort innan jul, och så en tid för naglarna också som jag ligger typ en månad efter med. Kanske till helgen.

Resten av dagen blev rätt lugn vilket var precis vad jag behövde. Jag tog lite tvätt, disk och såna saker. Och det tänker jag fortsätta med idag. Jag måste ju tvätta alla kläder till jobbet så de är rena tills i morgon.

Min plan för idag innehöll ju inte att jag skulle vakna före klockan sju. Men kände direkt när jag vaknade att det inte var läge att somna om så det var bara att gå upp och starta kaffet. Jaja, då kommer det bli lättare att somna tidigt ikväll eftersom att jag ska upp tidigt på måndag.

Det enda planerade inför nästa vecka är BUP med Maja, jag ska bråka lite med hennes läkare tänkte jag. Det är ju själva fan att man måste bråka för att folk ska lyssna på en, men om det är vad som krävs så gör jag det, allt för mina barn. Det funkade ju när jag bråkade med skolan så jag får väl göra samma sak nu. Efter BUP ska vi ner på stan och fika, bara hon och jag. För att jag ska slippa att hålla ett öga på klockan hela tiden så jag inte missar bussen så att jag kommer hem i tid för att fixa middag ser Kalle till att Leo får i sig middag. Då kan jag släppa det och bara njuta av en lugn stund ihop med världens bästa Maja. Det ser jag verkligen fram emot.

Det finns inget jag inte skulle göra för dig
(Visited 119 times, 1 visits today)

2 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com