Advertisements

Så har jag äntligen fått utväxten fixad, det var på tiden. Kalle var snäll och kom över och fixade den. Vi skulle ha tagit gardinerna också men det glömde vi bort helt. Men för tillfället var min utväxt mer viktig än gardinerna. Nu behöver jag bara boka en tid hos frisören, för det skulle jag ha gjort innan jul, och så en tid för naglarna också som jag ligger typ en månad efter med. Kanske till helgen.

Resten av dagen blev rätt lugn vilket var precis vad jag behövde. Jag tog lite tvätt, disk och såna saker. Och det tänker jag fortsätta med idag. Jag måste ju tvätta alla kläder till jobbet så de är rena tills i morgon.

Min plan för idag innehöll ju inte att jag skulle vakna före klockan sju. Men kände direkt när jag vaknade att det inte var läge att somna om så det var bara att gå upp och starta kaffet. Jaja, då kommer det bli lättare att somna tidigt ikväll eftersom att jag ska upp tidigt på måndag.

Det enda planerade inför nästa vecka är BUP med Maja, jag ska bråka lite med hennes läkare tänkte jag. Det är ju själva fan att man måste bråka för att folk ska lyssna på en, men om det är vad som krävs så gör jag det, allt för mina barn. Det funkade ju när jag bråkade med skolan så jag får väl göra samma sak nu. Efter BUP ska vi ner på stan och fika, bara hon och jag. För att jag ska slippa att hålla ett öga på klockan hela tiden så jag inte missar bussen så att jag kommer hem i tid för att fixa middag ser Kalle till att Leo får i sig middag. Då kan jag släppa det och bara njuta av en lugn stund ihop med världens bästa Maja. Det ser jag verkligen fram emot.

Det finns inget jag inte skulle göra för dig

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.