Advertisements

I måndags var jag och Maja på läkarbesök på BUP. Vi pratade lite, och det slutade med att hon fick medicin utskrivet. Hon ska börja med halv dos, och sen öka. Funkar inte det ska de överväga att göra en utredning. Så jag kanske slipper bråka om jag har tur, för det har jag verkligen ingen energi till.

Sen tog vi en promenad ner på stan. Och Lilith gjorde nåt hon aldrig i hela sitt liv trodde att hon skulle göra, och ingen som känner mig trodde att jag skulle göra det heller. Jag gick och skaffade mig ett gymkort! Jag som hatar att träna. Men jag vet ju att jag mår bättre av det i det långa loppet hur tråkigt jag än tycker att det är. Sen skulle jag ju ljuga rejält om jag påstod att det inte alls har med vikten att göra. Lite har det ju det. Jag vill komma tillbaka till att trivas i min kropp, storleken på mina kläder och mitt utseende.

Sen tog vi en fika och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi var klara med det kom vi fram till att vi nog var lite hungriga så vi tog en sväng förbi Subway och käkade innan vi var klara för dagen.

Resten av veckan har löpt på utan minsta lilla kaos och jag är otroligt tacksam för det. Det enda är väl att jag har träningsvärken from hell. Tränade tisdag och torsdag. Så nu har jag så ont i överkroppen att jag knappt kan öppna en dörr utan att skrika av smärta. Det där med att Pain is pleasure är bara skitsnack. Det finns ingen njutning alls i den här smärtan. Men då vet jag ju att jag har gjort vad jag ska, även om jag knappt kan tvätta mitt eget hår för tillfället.

Idag blir det jobb, så klart. Efter det ska vi åka och handla med Kalle, den vanliga veckohandlingen. Kvällen lär jag ju tillbringa i sängen med serier eftersom att Leo kommer att ockupera soffan och kolla på Talang, vilket jag vägrar. Så då ska jag passa på att se de serier som släpptes inatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.