"> Pain is pleasure -

Pain is pleasure

I måndags var jag och Maja på läkarbesök på BUP. Vi pratade lite, och det slutade med att hon fick medicin utskrivet. Hon ska börja med halv dos, och sen öka. Funkar inte det ska de överväga att göra en utredning. Så jag kanske slipper bråka om jag har tur, för det har jag verkligen ingen energi till.

Sen tog vi en promenad ner på stan. Och Lilith gjorde nåt hon aldrig i hela sitt liv trodde att hon skulle göra, och ingen som känner mig trodde att jag skulle göra det heller. Jag gick och skaffade mig ett gymkort! Jag som hatar att träna. Men jag vet ju att jag mår bättre av det i det långa loppet hur tråkigt jag än tycker att det är. Sen skulle jag ju ljuga rejält om jag påstod att det inte alls har med vikten att göra. Lite har det ju det. Jag vill komma tillbaka till att trivas i min kropp, storleken på mina kläder och mitt utseende.

Sen tog vi en fika och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi var klara med det kom vi fram till att vi nog var lite hungriga så vi tog en sväng förbi Subway och käkade innan vi var klara för dagen.

Resten av veckan har löpt på utan minsta lilla kaos och jag är otroligt tacksam för det. Det enda är väl att jag har träningsvärken from hell. Tränade tisdag och torsdag. Så nu har jag så ont i överkroppen att jag knappt kan öppna en dörr utan att skrika av smärta. Det där med att Pain is pleasure är bara skitsnack. Det finns ingen njutning alls i den här smärtan. Men då vet jag ju att jag har gjort vad jag ska, även om jag knappt kan tvätta mitt eget hår för tillfället.

Idag blir det jobb, så klart. Efter det ska vi åka och handla med Kalle, den vanliga veckohandlingen. Kvällen lär jag ju tillbringa i sängen med serier eftersom att Leo kommer att ockupera soffan och kolla på Talang, vilket jag vägrar. Så då ska jag passa på att se de serier som släpptes inatt.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com