Advertisements

Så var helgen här. Dock blir det inte så mycket lugn och ro den här helgen. Idag blir det till att storstäda och i morgon blir det ett pass på gymmet. Jag har ju sagt att jag ska träna tre gånger i veckan och har bara tränat två så då får man vackert åka ner trots att det är helg och man hellre vill ligga hemma i soffan.

Jag var så sjukt trött igår. Dels var det ju fredag, och så hade jag ju vaknat klockan fem. Så ingen var gladare än jag när klockan var tre och jag fick gå hem. Lagom tills jag var hemma så kom Kalle förbi och hämtade upp mig och Leo och så åkte vi och handlade. Jag har ju turen att Leo älskar att packa upp när vi har handlat så det slapp jag. Istället slängde jag mig i soffan och ringde kusinen så att jag inte skulle somna.

Eftersom jag var så trött så valde vi enklast möjliga till middag; nuggets med dipp. Vi tittade på ett avsnitt av iZombie medans vi åt och sen kollade jag senaste avsnittet av Greys anatomy innan jag överlämnade tvn till Leo som skulle se Talang. Då kröp jag ner i sängen med serier och klockan var ju inte sådär jättemycket när jag somnade.

Nackdelen med att somna tidigt är ju att man vaknar tidigt, så vid åtta var jag uppe och studsade. Jag övervägde en stund om jag skulle försöka att somna om, men kände i hela kroppen att det inte skulle gå så jag klev upp och satte på kaffe istället.

Idag blir det som sagt storstädning. Typ hela lägenheten ifrån golv till tak och så tänkte jag passa på att bädda rent, tvätta all tvätt inför nästa vecka och skura alla bänkytor i köket. Leo kommer inte att gå sysslolös för att han ska få hjälpa till. Sen skulle eventuellt Kalle komma förbi med mjölk, vilket vi glömde köpa igår, och det är inte alls lika gott med grädde i kaffet.

Hur man startar dagen på bästa sätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.