"> Storstädning och gym -

Storstädning och gym

Så var helgen här. Dock blir det inte så mycket lugn och ro den här helgen. Idag blir det till att storstäda och i morgon blir det ett pass på gymmet. Jag har ju sagt att jag ska träna tre gånger i veckan och har bara tränat två så då får man vackert åka ner trots att det är helg och man hellre vill ligga hemma i soffan.

Jag var så sjukt trött igår. Dels var det ju fredag, och så hade jag ju vaknat klockan fem. Så ingen var gladare än jag när klockan var tre och jag fick gå hem. Lagom tills jag var hemma så kom Kalle förbi och hämtade upp mig och Leo och så åkte vi och handlade. Jag har ju turen att Leo älskar att packa upp när vi har handlat så det slapp jag. Istället slängde jag mig i soffan och ringde kusinen så att jag inte skulle somna.

Eftersom jag var så trött så valde vi enklast möjliga till middag; nuggets med dipp. Vi tittade på ett avsnitt av iZombie medans vi åt och sen kollade jag senaste avsnittet av Greys anatomy innan jag överlämnade tvn till Leo som skulle se Talang. Då kröp jag ner i sängen med serier och klockan var ju inte sådär jättemycket när jag somnade.

Nackdelen med att somna tidigt är ju att man vaknar tidigt, så vid åtta var jag uppe och studsade. Jag övervägde en stund om jag skulle försöka att somna om, men kände i hela kroppen att det inte skulle gå så jag klev upp och satte på kaffe istället.

Idag blir det som sagt storstädning. Typ hela lägenheten ifrån golv till tak och så tänkte jag passa på att bädda rent, tvätta all tvätt inför nästa vecka och skura alla bänkytor i köket. Leo kommer inte att gå sysslolös för att han ska få hjälpa till. Sen skulle eventuellt Kalle komma förbi med mjölk, vilket vi glömde köpa igår, och det är inte alls lika gott med grädde i kaffet.

Hur man startar dagen på bästa sätt
(Visited 67 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com