Advertisements

Storstädningen igår började bra i alla fall. Både Leo och jag gick all in och fick massor gjort. Vi kom i alla fall mer än halvvägs. Sen kom Kalle över för att lämna mjölk eftersom vi glömde köpa det i fredags och så fastnade vi i soffan alla tre. Tills det typ var dags att äta och sen var det för sent att fortsätta. Jaja, det kommer fler dagar. Och jag var för trött eftersom jag sovit så illa och vaknat tidigt. Så trött att jag inte ens orkade laga mat, det fick bli matlåda. Bara att inse att jag skulle aldrig bli en bra hemmafru.

Kvällen tillbringade jag i sängen med serier eftersom Leo kollade Melodifestivalen ute i vardagsrummet. Hann bli klar med en serie jag har haft liggandes, betar av dem en och en. Så det var bara att hoppa på The Magicians. Sen somnade jag innan midnatt.

Jag vaknade några gånger under natten som vanligt, och när jag vaknade sju i morse funderade jag på att gå upp och starta kaffet, men jag lyckades somna om. Som tur är, annars vet jag inte hur jag skulle ha orkat träna idag. Jag övervägde först om jag skulle stanna hemma och städa det sista, men har jag sagt att jag ska träna tre dagar i veckan så ska jag. Då är det bara att ge sig iväg. Jag får se om jag orkar ta städningen när jag kommer hem. Jag brukar vara rätt slut då, speciellt i armarna, och då är jag sådär lagom sugen på att städa badrummet med allt där som ska skuras måste jag erkänna.

Sen blir det nog lugnt resten av dagen. Det enda jag har planerat att göra förutom att duscha efter träningen är att fixa middag. Vilket jag måste idag, har ju tinad köttfärs liggandes i kylen vi skulle ha haft igår. Köra en tvätt kommer det nog också att bli. Men det är väl typ det.

Mitt trogna sällskap när jag kollar serier i sängen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.