Advertisements

I tisdags blev jag väldigt sen till gymmet. För det första hade Leo tappat bort sin mobil som någon vänlig själv hade lämnat in till polisen (tack vem du nu än är), så jag var tvungen att åka dit och hämta ut den. Sen var jag tvungen att köpa ett hänglås till gymmet så att jag kan låsa in alla mina saker. Så jag var väl klar med uppvärmningen när jag i vanliga fall brukar åka hem.

Jag går längst in i lokalen för att börja köra ben och efter några omgångar tittar jag ut. Vem ser jag längst fram i lokalen om inte K? Och den som har försvarat honom skulle ha sett i vilket tillstånd han befann sig i så hade hen inte längre kunnat blunda för sanningen. Det var många år sen jag slutade vara rädd för honom men när jag såg honom sådär kom alla gamla minnen tillbaka och jag fick panik. Jag fortsatte med maskinerna längst in i lokalen tills han gick till de fria vikterna en bit bort så att jag kunde gå därifrån. Jag kan inte minnas sist jag var så rädd som jag var.

Jag ringde upp kusinen som fick prata ner mig hela vägen hem och när jag kom hem var jag så slut av att vara i panikläge att det fick bli pizza till middag. Vilket Leo inte hade det minsta alls emot för det innebar att han fick en sallad. Sen bäddade jag ner mig för kvällen. Jag ska aldrig nånsin gå till gymmet om det innebär att jag kommer dit vid den tiden jag gjorde.

På onsdag efter jobbet blev det också ett pass på gymmet. Det är ju inte optimalt att köra tre dagar i rad, men det var de enda tre dagarna jag kunde och jag har sagt att jag ska köra tre dagar i veckan så det var bara att göra. Leo var hängig och hade ingen aptit så för att han skulle äta så mycket som möjligt fick han välja middag. Det blev Kinamat, vilket jag inte alls klagade över. Det är ju mat för två dagar vilket innebar att jag slapp laga mat på torsdagen också.

Igår hade jag först jouren och sen kom Kalle och hämtade upp mig och vi åkte ut till Tuna Park så att jag kunde fixa mina naglar som inte blivit gjorda sen innan jul så det var mer än dags. Vi passade även på att handla lite på CityGross innan för vi var framme snabbare än vad vi hade trott. Vid den tiden brukar det vara långa bilköer men inte igår. När vi var klara släppte Kalle av mig hemma och det första jag gjorde var att hoppa i myskläder och bädda ner mig. Jag var så hängig. Ont i huvudet, ont i bihålorna och ont i kroppen. Jag hade klipptid idag fredag, men ändrade den till igår ifall att jag skulle fortsätta må så här dåligt och inte komma till jobbet. Så nyklippt och nya naglar, nu är jag redo för i morgon.

Leo har ju som sagt varit dålig hela veckan så idag blev det VAB. Tur för mig för jag är inte heller mitt piggaste så jag slapp i alla fall en karensdag. Nog för att man inte blir rik på VAB men bättre det än karensdag. Planen för idag är att köra en omgång disk, tvätta upp träningskläderna inför nästa vecka och packa inför i morgon. När Kalle slutar kommer han och hämtar upp oss och så är det dags för veckohandlingen. Inköpslistan är typ en mil lång.

Har jag tur hinner mitt paket jag beställt komma också så vi kan hämta upp det på vägen. För tillfället har jag Majas gamla basketväska till gymmet men den har ingen axelrem. Så jag satt och surfade runt lite på lunchen i veckan tror jag det var och hittade en väska som bara skrek ”Lilith, kom och köp mig” så jag passade på att beställa den i början på veckan. Passade även på att fylla på med lite träningskläder, har inte överdrivet många ombyten och vore ju skönt att slippa att konstant tvätta en nästan tom maskin med träningskläder.

Efter att vi handlat blir det middag och sen vill ju Leo kolla Talang så då kryper jag ner i sängen med mina serier. Jag bytte täcke i veckan, från kedjetäcket som är superskönt men inte varmt alls, till mitt tjocka täcke som också är skönt, men inte lika mycket, men varmare. Är så trött på att frysa om kvällarna när jag lägger mig. Katten är också glad för hon är lika frusen som jag, så hon älskar att krypa ner under täcket när jag lägger mig, men kedjetäcket är för tungt för henne, så klart. Men nu kan vi ligga där och mysa om kvällarna igen.

Som gjord för mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.