Advertisements

Igår var inte världens roligaste dag kan jag ju inte påstå. Så fort jag rörde mig gjorde det ont i hela kroppen och jag fick frossa. Men jag hade saker som behövde göras så det var bara att bita ihop och köra på. Hann med en stund i soffan mellan att jag var klar och tills Kalle kom och hämtade oss så att vi kunde åka och handla. Det blev enkel middag, buffalo wings och potatisgratäng. Bara att slänga in kycklingen i airfryern och potatisgratängen i ugnen.

Kalle messade och sa att han kunde ta Leo redan igår kväll efter att vi hade ätit så att Leo och jag skulle få en liten paus från varandra, för tillfället går vi varandra på nerverna nu när han bor hemma på heltid. Vi behöver våra små pauser från varandra, hinna sakna varandra och hämta andan lite. Hur mycket man än älskar varandra så behöver man det. Så Leo och jag käkade och kollade ett avsnitt iZombie och sen kom Kalle. Leo åkte och jag bäddade ner mig i sängen med mina serier tills det var dags att sova.

Idag ska Lilith ut på äventyr med mamsen. Vi ska på spa över natten. Jag är ju inte helt frisk än, men både mamma och jag behöver det här så det blir två Alvedon så är jag redo sen. Det enda jag har att göra är att rensa kattlådorna och packa och det går rätt så fort. Så mycket behöver man inte ha med sig för en natt.

Älskade unge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.