Advertisements

Gud vilket underbart dygn jag har haft ihop med mamsen. Vi har badat, umgåtts och sovit som gudar. Det enda vi inte var nöjda med var maten, vi gick och lade oss hungriga båda två. Maken till små portioner har jag aldrig varit med om.

När vi kom fram igår checkade vi in och sen gick vi direkt och bytte om till badkläder. Vi hade turen att få spaområdet för oss själva, det var helt tomt när vi kom dit. Vi simmade en stund och sen gick vi upp och satte oss bredvid en värmande brasa, pratade lite och bara hade det trevligt. Lagom tills vi bytte om och skulle gå därifrån kom det en hel hög med folk så vi var verkligen där i rätt tid.

Vi gick upp på rummet och gjorde oss i ordning och sen satt vi och umgicks en stund innan vi gick till matsalen, och menyn var under all kritik. Enbart två varmrätter, världens minsta portioner både varmrätt och efterrätt och de visste ju att ta betalt för det lilla man fick. När vi hade ätit klart gick vi ner till biblioteket och satte oss. Mamsen tog en kaffe, men det var för sent för mig, då hade jag inte kunnat somna sen. Vid nio gick vi upp och duschade och kröp ner i sängen med var sin bok. Och gud så gott jag sov. Jag som brukar vakna några gånger per natt vaknade lite snabbt en gång bara, vände mig om och somnade om.

Halv nio var det dags att kliva upp. Och var vi besvikna på middagen så mer än gottgjorde frukosten för det. Jag äter ju i vanliga fall inte frukost, jag brukar nöja mig med två muggar kaffe men oj så gott det var. De hade allt ifrån vanligt bröd till våfflor, smörgåstårta, äggröra, bacon och mycket annat. Jag kommer ju att stå mig på det fram tills middagen ikväll. När vi hade ätit klart gick vi och hämtade våran packning, checkade ut och satte oss och väntade på mammas sambo som skulle hämta oss.

Mamma smög iväg en stund och när hon kom tillbaka hade hon en liten påse i handen jag fick. Inuti den låg en helt fantastisk ljushållare som jag sneglat på under hela dygnet. Bästa, gulliga mamsen. Den ska få stå på vardagsrumsbordet.

När jag kom hem hoppade jag i hoodie och tofflor, och sen gjorde jag kaffe. Jag sov bättre än jag gjort på länge, och det gjorde mig otroligt slut istället för utvilad. Så för att orka med tills ikväll behövs det kaffe. Jag har lite tvätt att ta itu med, packa upp, packa träningsväskan inför i morgon efter jobbet och lite annat smått och gott. Så kaffe it is. Jag får se när Kalle dyker över med Leo också. Sista rapporten jag fick var att Leo var vaken men inte klivit upp än så det dröjer nog ett tag innan de kommer. Då hinner jag få i mig kaffe.

Ett dopp
Kvällsmys i biblioteket
En ljuvlig utsikt

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.